Karl Johans Legesenter

Siste vurderinger av behandlere ved Karl Johans Legesenter

Lege for meg

Lege: Jim Innocent Ngoga Skrevet

Faglig kompetent lege.
Har satt seg godt inn i hvem jeg er. Lytter godt mens han skriver, kommer med konkrete fakta, følger også raskt opp

Kort og stresset

Lege: Jim Innocent Ngoga Skrevet

Da jeg hadde time hos han opplevde jeg at jeg ikke ble hørt, og at han ikke tok seg tid til meg. Jeg ble så og si kastet på dør etter 60 sek.

FANTASTISK LEGE

Lege: Rehman Rafique Skrevet

jeg hadde han som min fast lege i over 2 år. han hjalp meg mer en noen har gjort i mitt 41 år. da han sluttet her i nord mistet vi en av de beste legene vi har hatt.

Medmenneskelig og dyktig!

Lege: Rehman Rafique Skrevet

En bedre lege finner du aldri. Stiller opp og er ærlig, direkte og kan sitt fag. Alltid tilbakemelding på prøver. Jeg føler meg meget godt ivaretatt og han ringer opp for og høre hvordan det går !

Trygg og kunnskapsrik !!

Lege: Rehman Rafique Skrevet

Hadde mitt første møte med Rafique i dag, som vikar for min vanlige fastlege. Har aldri følt en så ro når jeg har vært hos legen noen gang. Ble møtt av en behagelig , sympatisk , interessert og imøtekommende lege noen gang. Før har ofte jeg kommet med forslag til hva slags behandling etc jeg tror jeg hadde behov for, men nå kom det opp det ene forslaget etter det andre. Etter år med plager , operert 2 skuldere og rygg , 2 prolapser i nakken , samt artrose i begge knær samt albue, følte jeg meg ivaretatt !! Det siste jeg sa før jeg gikk var at jeg håpet han ble varig fastlege !!!