Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Akerselva Medisinske Senter
Svært ufornøyd, viser ingen empati
Lege: Nusrat Hussain SkrevetHun ropte ikke på meg da det var min tur, jeg måtte selv banke på døren hennes for å da introdusere meg selv. Hun var ikke imøtekommende, jeg følte ikke at jeg ble hørt da jeg prøvde flere ganger å forklare hvordan situasjonen min er. Hun er lite hjelpsom og vise lite interesse for pasienten. Anbefaler ikke henne !!
Startet greit - så ble det uakseptabelt.
Lege: Rosemary Oche Kwengoua SkrevetDa jeg først kom til klinikken, hadde jeg en god opplevelse - derfra har det blitt markant dårligere, og nu er den under enhver kritikk. Ikke bare svarer de ikke på e-post eller telefon, de har heller ikke villet henvise meg videre i systemet når det helt tydelig har vært aktuelt. Etter i dag finner jeg det nødvendig å bytte lege: Timen var avlyst, men dette informeres ikke om via sms eller e-post. Nei, man må gå hele veien på de isglatte veiene til klinikken, hvor man blir møtt av en lapp på døren til legen. Dette er rett og slett ikke akseptabelt.
Dårlig henvisning
Lege: Nusrat Hussain SkrevetMåtte selv bestille time for å få svar på MR bildene mine. Da jeg endelig fikk snakket med henne så fikk jeg lite svar fra bildene, der hun bare sa «Du må selv ta kontakt med fysio, og vise dette arket». Lite hjelpsom lege, styr unna!
Lite forståelsesfull, veldig misfornøyd
Lege: Nusrat Hussain SkrevetNektet å skrive legeerklæring på at jeg har diabetes, med mindre jeg møtte opp fysisk. Samme med resept, så måtte gå uten legemidler usunt lenge. Legetime var også vanskelig å fikse før om 2 uker. Skrev ut insulin uten blå resept, som éngangsuttak. Måtte derfor betale nærmere 400kr for noe jeg skulle fått gratis. Virker som hun tror at man blir kvitt diabetes ila. natta.
Heller ikke særlig vennlig på legetime. Glad for at jeg byttet fastlege.
Trygg og kunnig
Lege: Rosemary Oche Kwengoua SkrevetFlink og proff som lyssnar og tar en seriöst tar alla tester som krävs osv. Bra på kvinnoplager och kvinnohälsa