Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fornebuporten legesenter DA
Bra lege
Lege: Maria Ljubica Petrov SkrevetFlink og spør flere spørsmål for å avklare saken. Man kan være sikker at hun har vurdert alle muligheter.
Lang ventetid, både for å avtale en time og når man venter på sin avtale. Ingen resepsjon. Men de sa at det blir omorganisering i fremtid.
Usympatisk og nedlatende
Lege: Eline Caspersen Grimsmo SkrevetJeg opplevde å bli fullstendig overkjørt, hun avbrøt meg, var krass og usympatisk.
Følte meg uverdig behandlet og snakket nedlatende til. Fikk en diagnose som kun smitter ved hudkontakt over lenger tid, men holdt avstand fra meg som om jeg kunne smittet henne fra andre enden av kontoret hennes. Hun virket hysterisk og ba meg om å gå så fort som mulig etter satt diagnose, til tross for at jeg satt og strigråt. Noe av det verste jeg har opplevd. Anbefaler ingen.
Respektløs
Lege: Eline Caspersen Grimsmo SkrevetJeg kom før tida på venterommet. Etter en stund kom Grimsmo gående fort gjennom venterommet, uten knapt å se opp. Hun ropte et navn som likner noe på mitt, men er direkte feil, av typen "Ole" istedenfor "Olsen". Da jeg kom inn til konsultasjon, sa hun at vi hadde dårlig tid fordi jeg var sein. Jeg sa at det ikke var tilfellet, jeg hadde vært der tidlig, men hun brukte feil navn og så bare suste forbi. Hun viste ingen ydmykhet.
Alltid vikar
Lege: Maria Ljubica Petrov SkrevetHar aldrig fått möjligheten att möta Maria då jag alltid får en vikarie som jag (tyvärr) inte är intresserad av ska urföra undersökningar på mig.
Sist fick jag betala bara för att vända i dörren när hon inte var till stede. Sykt dårligt å ikke få beskjed om vikar, når det står på timeavtalen att det er Maria som skall ta emot meg.
Hade gärna sett fram emot att möta min fastlege Maria.
Lytter ikke og mangler kunnskap
Lege: Eline Caspersen Grimsmo SkrevetVirker nedlatende og lytter ikke i det hele tatt. Hopper rundt i samtalen slik at det er umulig å få forklart noe og snakket et tema ferdig. Ga synesbaserte råd om ting ikke jeg tok opp og opplevdes dømmende om noe annet. Ved en konsultasjon ble det også tydelig at hun manglet viktige grunnleggende medsinske kunnskaper.