Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fornebuporten legesenter DA
Maria Petrov, vikarierna: Edvard Grieg, Zikva och sekreteraren.
Lege: Maria Ljubica Petrov SkrevetJag är nöjd med Maria Petrov. Hon är kunnig, trevlig, förstående och imötekommande. Dock pratar hon fort och verkar stressad, men tror bara att det är hennes sätt att prata. Tyvärr har hon inte alltid varit tillgänglig under de åren som jag haft henne som lege. Jag har mött två vikarier Edvard Grieg och Zikva. Jag upplevde Edvard som oförstående och var varken hjälpsam eller lösningsorienterad.
Zikva är trevlig och hyggligare än Edvard, men av och till är hon stressad och visar tydligt att hon inte har tid (hon prövar att smile ändå). Hon missförstår ibland och jag må ofta förklara situationen 2-3 gånger. Hon erbjöd att riva loss skorpan på mitt operationssår med en pinsett. Jag tackade bestämt nej några gånger utan att få förklarat varför det skulle vara bra, men hon bad mig lägga mig ner på britsen likevel och tog fram pinsetten! (hon rev inte upp något men jag var nervös att hon skulle riva ändå, kommunikationen är med andra ord inte alltid så bra. Ibland får jag känslan av att hon inte vet vad hon driver med. Det gör mig lite rädd.)
Sekreteraren är socialt inkompetent. Blev helt paff av att läsa att så många andra fått samma behandlig av henne. Det går inte att föra en konversation med henne. Jag ringde för att ta reda på vilket klokkeslett jag hade time. Hon kunde inte hjälpa mig pga problem med datorerna, hon sa att det var mitt problem och så la hon på luren. Jag ringde så klart igen. Då skrek hon till mig att sluta ringa och så slängde hon på luren igen.
Mitt tålamod är slut och jag byter därför lege. Maria Petrov hade kunnat få 4 stjärnor alena men sekretaren, vikarierna samt att det är lång väntetid gör att det bara blir 2 .
Beste legen jeg har hatt.
Lege: Aase Christine Dale SkrevetHelt klart den beste legen jeg har hatt.Hun tar tid til å prate med deg, empatisk, forståelsefull.OG, ikke minst, hun sitter ikke å skriver på pc hele tiden.
Venter , venter , venter og venter litt til
Lege: Maria Ljubica Petrov SkrevetJeg har vart hos lege 2 ganger i kort tid. Bege 2 ganger har jeg ventet i over 1 time.
:-((((
En verdig arvtager:-)))
Lege: Aase Christine Dale SkrevetVar veldig spent da jeg skulle møte min nye fastlege idag. Var jo så glad i vår kjære Dr.Stavnem. Men...Aase virket både empatisk,dyktig og hadde god tid til meg. Hun minnet mye om Stavnem.Så,kjære du...bli her noen år da,så vi slipper å bytte igjen. Blir nok like glad i deg serru:-)))
Sympatisk og dyktig
Lege: Aase Christine Dale SkrevetVeldig sympatisk og dyktig lege som lytter til pasienten og gjør en nøye vurdering. Tar seg tid til pasienten. Man skal normalt få time samme dag, men dette er ofte vanskelig da hun har så mange pasienter.