Fornebuporten legesenter DA

John Strandrudsv. 14 1360 Fornebu

Siste vurderinger av behandlere ved Fornebuporten legesenter DA

Anbefaler ikke

Lege: Eline Caspersen Grimsmo Skrevet

Reagerte på flere ting hun sa under min time. Veldig lite forståelsesfull og kommer med flere fordommer. Gikk ut med en følelse av at jeg ikke ble tatt seriøst og heller ikke lyttet til.

Trygg og tar meg seriøst

Lege: Eline Caspersen Grimsmo Skrevet

Eline tar meg seriøst hver gang jeg er inne hos henne. Hun lytter og viser stor sympati. Hun har bred kunnskap og kan selv utføre undersøkelser uten å henvise meg videre.

Dyktig, empatisk og profesjonell

Lege: Maria Ljubica Petrov Skrevet

Maria tar seg tid til å lytte og man får ikke inntrykk av at hun har dårlig tid (selv om man vet at fastlegene har altfor mye å gjøre). Hun er kunnskapsrik og tar deg på alvor. Hun er også flink til å henvise dersom det er nødvendig. Hvis noen leter etter en ny fastlege så kan jeg anbefale Maria. Skulle ønske jeg byttet til henne tidligere!

Grundig

Lege: Ole-Fredrik Melleby Skrevet

Hyggelig og grundig. Tar seg tid når det er nødvendig og lytter. Lett å komme til - ordner ny time når det trengs.

Fantastisk lege

Lege: Aase Christine Dale Skrevet

For en lyttende, omsorgsfull og flott lege! Dr. Dale ser deg virkelig, og jeg opplever god støtte og omsorg fra henne. Hun lytter alltid, og er også interessert i deg som person.

Hun har vært en god støtte for meg opp gjennom, og jeg setter sånn pris på henne! :-) Helt fantastisk dyktig er hun, både faglig og medmenneskelig.