ALREK og Haraldsplass Legesenter

Telefonnummer53 00 56 2053 00 56 ...
Årstadveien 17 5009 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved ALREK og Haraldsplass Legesenter

Rask, trygg, kunnskapsfull

Lege: Kjersti Beate Pileberg Skrevet

Imponerende flink lege. Veldig hyggelig og imøtekommende. Leser seg opp på tidligere sykdom/sykdomsforløp. Rask respons ved ekonsultasjon. Fremstår svært kunnskapsfull!

Trygg og empatisk lege

Lege: Sondre Hauge Rønning Skrevet

Han tar problemene til jeg kommer med på alvor og viser mye forståelse under konsultasjoner! Gir henvisninger om det er behov for det og svarer raskt på meldinger på helsenorge! Super fornøyd!

Hyggelig og gjennomtenkt

Lege: Kjersti Beate Pileberg Skrevet

Vært på 1 time med Kjersti, hun virker å forstå meg og mine problemer godt. Hun hadde lest seg opp over mine sykdommer, selv om jeg ikke hadde vært på time før. Godt inntrykk, hyggelig lege. Anbefales til alle!

Rask

Lege: Kjersti Beate Pileberg Skrevet

Veldig rask på henvisninger osv når det er standars prosedyre. Sikkert en grei lege å ha dersom man er lite syk, men har du et komplekst sykdomsbilde oppfattes hun som usikker og lite interessert i å lytte. Jeg opplevde henne som lite empatisk og uten fokus på helheten.

Så leit du opplevde det sånn. Jeg er opptatt av god dialog med både pasienter og pårørende. Men av og til kan lege og pasient ha ulik oppfatning om hva som er riktig vei videre for pasienten. Uansett - jeg ønsker deg masse lykke til videre.

Besvart av Kjersti Beate Pileberg

God og forståelsesfull lege

Lege: Kjersti Beate Pileberg Skrevet

En lege som bruker god tid og gir følelse av forståelse for problemer uavhengig av hva som dukker opp. Fremstår som en som kan yrket sitt godt, og gir passende behandling.