Om vurderingeneSiste vurderinger av Fetsund Kiropraktorsenter
Dyktig og kunnskapsrik
Kiropraktor: Sara Nordanger SkrevetEn meget dyktig kiropraktor som har hjulpet meg med mye smertelindring ifm fibromyalgi. Alltid blid og hyggelig, anbefales på det sterkeste😊
Dyktig og tilstedeværende
Kiropraktor: Sara Nordanger SkrevetJeg har gått til Nordanger i forbindelse med svangerskapsplager etter å ha fått henne anbefalt fra helsestasjonen. Plager jeg har hatt i månedsvis i svangerskapet har blitt bedre etter bare et par uker med intensiv behandling og hjemmetrening. Jeg går nå inn i mine siste uker som gravid og føler meg i bedre fysisk stand enn tidligere. Nordanger er tilstedeværende og lyttende, og jeg anbefaler henne på det sterkeste!
Kjempe fling og hyggelig
Kiropraktor: Sara Nordanger SkrevetFremfor alt er Sara en kompetent profesionell.
Etter et besøk er de positive effektene alltid merkbare.
I tillegg er hun alltid hyggelig og smilende. Hun er også veldig fleksibel. Kan bare anbefale Sara`s tjenester.
Kjempe flink
Kiropraktor: Sara Nordanger SkrevetSara er fantastisk og klarer å fjerne/lette på mine smerter i nakke.rygg . Hoffte og ben har brukt henne fast i ca 3 år og kunne ikke hvert mer fornøyd med Sara. Har prøvd andre,men Sara har hvert den beste hittil
Veldig bra
Kiropraktor: Sara Nordanger SkrevetFikk høre høre om behandleren via andre med samme problem, mistet troen på og bli bra etter en hofteoperasjon, etter 4 behandlinger er jeg nesten smertefri.