Din Psykiater Dr.Mohammad Arshad

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Telefonnummer414 95 095414 95 0 ...
Holmlia senter 12 1255 Oslo

Siste vurderinger av Din Psykiater Dr.Mohammad Arshad

Trygg kunskaprykk

Lege: Mohammad Arshad Skrevet

Jeg er glad at Arshad er min psykiater. Jeg har en sykdom hvor flere psykiatre ble innblandet men håper dene gangen han blir værende.Arshad er seriøs å tar meg på alvor.Jeg har tilit til han. Han hjelper meg veldig mye

Dyktig, forståelsesfull og løsningsorientert!

Lege: Mohammad Arshad Skrevet

Gikk litt trått i starten, men etterhvert ble det lettere å få fokus på de viktige tingene. Han er dyktig, grundig, forståelsesfull, kommer med forslag til løsninger og besitter dyp lang og innholsrik kunnskap om fagfeltet sitt.

Etter noen ganger ble samtalene mye bedre og han ga meg ro og trygghet rundt innholdet vi snakket om. Veldig hjelpsom og imøtekommende.

Ingen betenkeligheter med å anbefale hans tjenester videre til andre!

Han hjelper meg å bli trygg i meg selv, og til å mestre mine problemer, snakke om dem, og løse dem.

Kunnskapsrik

Lege: Mohammad Arshad Skrevet

Jeg er veldig glad for å ha funnet en god og kunnskapsrik faglege som jeg kan stole på og kan gi meg trygghet rundt bruk av antidepressiva.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Mohammad Arshad Skrevet

Jeg føler at han ser hva som er mine problemer og at behandlingen tilpasses til utviklingen jeg har. Bygger opp sakte men sikkert og jobber stegvis. Har god tillit til ham og det er lett og åpne seg. Han har meget god kompetanse.

Omsorgsfull og ryddig! Anbefales!

Lege: Mohammad Arshad Skrevet

Arshad er utrolig rolig og behagelig å ha med å gjøre. Jeg opplever også at han tar meg på alvor, samtidig som at han er ærlig og rett fram. Han er veldig strukturert og kunnskapsrik, og har på knapt to måneder endret min hverdag. Jeg er så fornøyd med at han både tar seg tid til å lytte og tar tak i problemene med engang for å finne ut hva enn det måtte være.