Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fornebu Fastlege AS
" Den verste legen , Anbefales ikke på det minste"
Lege: Abdelrahman Bakri SkrevetJeg hadde han som fastlege og erfart at hans kunnskap er veldig lite. NULL peiling som lege i NORGE. Vanskelig å kommunisere og tillegge til andre ting.
Anbefales ikke å ha som fastlege .
Dårlig, ikke flink og sta
Lege: Abdelrahman Bakri SkrevetJeg var veldig syk og hadde feber for 4 dager. Fikk ikke hjelp. Kontakten med legen var så vanskelig... de svarer aldri telefon.. jeg sendt melding, men legen har ikke noe tilbake melding...
Måtte dra til sykhuset da... Jeg er utrolig skuffet...
Synd
Lege: Abdelrahman Bakri SkrevetJeg er en sjelden gang hos legen, men jeg er nødt til å bytte legekontoret.
Legen er grei og veldig hyggelig. Ser ut til å ta deg seriøst og bruker den tida han trenger til å lytte på deg. Ingen ting å si på han og måten han behandler meg på.
Ventetida er et helvete. Jeg kommer bokstavelig talt aldri gjennom når jeg ringer og er nødt til å bruke nettbestilling tjenesten. Selv da får jeg ikke svar før etter 48t og ikke time før etter 7-10 dager. Når man skal ha en time hos legen, er det ofte for noe som gjerne bør tas så fort som mulig og det ser dessverre ikke ut til å være noe dette legekontoret klarer.
Ikke fornøyd
Lege: Abdelrahman Bakri SkrevetFørste møte var bra, da hadde jeg et enkelt problem som enkelt lot seg løse. Ventetiden var ikke altfor lang, og man slapp inn omtrent til avtalt tid.
Etter hvert har det blitt lange køer på gangen utenfor, og slipper man inn mindre enn en halvtime etter avtalt tid er man heldig (mulig jeg er veldig uheldig og treffer alle de dårlige dagene, men det er ihvertfall min opplevelse).
Prøver man så å beskrive et problem som man ikke helt selv kan forklare, mister han fokus kjapt. Virker trøtt, gjesper og gnir seg i ansiktet. Dr. Bakri er sikkert flink, men virker som han har tatt seg vann over hodet med antall pasienter, slik at diffuse problemer er noe som tar for mye tid. Kjedelig når man prøver å forklare noe man sliter med og ender opp med å få en pille/henvisning - send nestemann inn, sees om 3 uker.
Jeg er stolt
Lege: Abdelrahman Bakri Skrevetjeg syns dem er flinke som jobber der dem er så hyggelig og gode mot andre og det er ikke så mangen som er det i verden
Jeg er kjempe stolt av dem