Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Symra Legesenter AS
Bra lege
Lege: Batoul Hatem Al Saidy SkrevetJeg opplever legen som lyttende og grundig, hyggelig og saklig. Jeg har tillit til henne.
Hyggelig og seriøs lege
Lege: Hans Braadland SkrevetHar vært hos legen en gang. Var veldig hyggelig og ok å snakke med. Litt travelt og litt liten tid til å ta i mot forklaringer, hadde nøyaktige medisinske forklaringer med korrekt medisinsk digagnose og symtom, men begrenset villighet til å diskutere medisinsk tilstand, hadde på en måte bestemt seg litt. Var veldig kort på diskusjon (trolig grunnet litt usikker på fagområdet).
Jeg må si meg fornøyd. Kan ikke forvente at alle leger skal ha spesialkunnskap på pasientens diagnoser, til det finnes det for mange diagnoser.
Bra lege
Lege: Batoul Hatem Al Saidy SkrevetDenne legen er lyttende og saklig, hyggelig som person også. Gir inntrykk av å være nøye. Gir behandling og henviser videre ved behov.
Fantastisk fastlege.
Lege: Hans Braadland SkrevetEn fantastisk fastlege som gjør en veldig god jobb. At sitter foran oc'en er jo kun for og få mest ut av tiden.
Meget dyktig lege
Lege: Hans Braadland SkrevetMeget dyktig,empatisk og profesjonell lege som har stor kunnskap. Familien bruker han og vi er alle stor fornøyde.