Randesund Legesenter

Lauvåsen Hovedvei 1 4656 Hamresanden

Siste vurderinger av behandlere ved Randesund Legesenter

Den beste legen jeg har hatt!

Lege: Runar Nørsett Skrevet

Dr. Nørsett har vært min fastlege i totalt 7 år.
Jeg har en kronisk lidelse og er mye hos legen.

Nørsett er flink til å lytte. Jeg opplever at han viser omsorg for hele meg, om vi har litt tid til overs når selve "problemet" er håndtert kan vi snakke om hvordan det går ellers og andre utfordringer jeg måtte ha.

Etter å ha gått til ham ofte over mange år opplever jeg at vi har en veldig god, akkurat passe formell tone. Han ser ut til å huske meg og livssituasjonen min godt (kanskje har han juksenotater) og det er med på å gi meg en større opplevelse av å bli sett.

Han er ikke redd for å si fra når han opplever at kunnskapen hans kommer til kort. En lege som kan si "Jeg vet ikke." fremfor å fare rundt på ville veier har jeg respekt for.

Han er flink til å støtte meg når jeg selv har funnet mulige løsninger på et problem. Jeg opplever å bli tatt seriøst. Og etter noen år som kronisk syk innser jeg at det beste resultatet oppnår man i samarbeide med legen, fremfor å stole på at ett menneske skal holde seg oppdatert på alt som kan hjelpe alle og enhver.

Jeg opplever alltid at han tar bekymringene mine på alvor selv når det viser seg at jeg ikke har grunn til bekymring.

Det hender ofte at han er litt forsinket, men jeg vet at det er fordi han ikke er redd for å gå litt over tiden for å ivareta pasientene sine, og det støtter jeg ham i.

Jeg ser andre er misfornøyde med "utenompratet" hans, ting som ikke går spesifikt på helsespørsmål. Dette er noe jeg setter pris på. Jeg opplever ikke at han snakker mye om seg og sitt, men vi snakker om... kultur... vær... ord... eller "folk". Ofte kan det være med på å lette humøret mitt litt.

Og Nørsett er alltid i godt humør har jeg inntrykk av.

Jeg har også nylig oppdaget at de har et "hvilerom" hvor jeg kan legge meg nedpå før og etter konsultasjon. Dette er jeg veldig takknemlig for da jeg trenger mye hvile.

Jeg kunne ønske at TVen på venterommet ikke hadde lyd på. Det har noen ganger blitt "kludder" med bestilling av pasientreiser som de gjør i resepsjonen. Og noen av sekretærene kan noen ganger være... ikke være i kjempegodt humør. Men om jeg møter dem med et smil hjelper det som regel på og jeg opplever dem alle som tålmodige og fleksible ved prøvetaking.

Dårlig på kommunikasjon, formidling og empati

Lege: Christine Trondsdatter Alme Skrevet

Alme er spesialist i almennmedisin, men hun henviser raskt til undersøkelser og spesialister, stiller ikke diagnoser selv etter min erfaring. Tar ikke opp resultater man får hos andre eller prøvesvar. Kan være arrogant og lite lydhør. Har dessverre liten tillit til henne etter noen år som pasient.

Verdens beste lege

Lege: Ellen Johanne Aas Skrevet

Stiller alltid opp, sender videre for undersøkelser. Håper ho aldri slutter som lege jeg er superfornøyd.

Full tillit

Lege: Christine Trondsdatter Alme Skrevet

Blir tatt på alvor. Får nok tid når jeg selv signaliserer at det er noe jeg har behov for å få tatt opp. Hun gir hurtige tilbakemeldinger på prøver og videresender raskt til spesialist.

Den absolutt beste legen jeg har hatt

Lege: Marianne Sjustøl Skrevet

Har alltid ro over seg tross dårlig tid. Lytter til det jeg
sier.