Trekanten Legesenter

Knud Askers vei 28B 1383 Asker

Siste vurderinger av behandlere ved Trekanten Legesenter

Den verste legen jeg har hatt

Lege: Øyvind Kristensen Skrevet

Han hilser ikke når du kommer. Det er ikke mulig å få blikkkontakt med ham. Han er veldig tydelig på at han ikke er interesser og heller aldri kommer til å bli interessert i det man feiler. Han ser hele tiden dypt inn i pc'n når han snakker. Jeg stoler ikke på en lege som viser så lite interesse for pasienten sin.

Anbefales! :)

Lege: Øyvind Kristensen Skrevet

Har tid, lytter, spør, svært serviceminded respesjon og personale - venterom; rent, moderne, ryddig.

Veldig dyktig lege

Lege: Øyvind Kristensen Skrevet

Øyvind er en meget dyktig lege. Han har høy faglig kompetanse. Han tar seg tid til pasienten og lytter. Han følger opp og gir gode råd. Mine varmeste anbefalinger.

Profesjonell og behagelig

Lege: Astri Marie Albech Dolva Skrevet

Dyktig lege med en behagelig og avslappet fremtreden.

Flink, hyggelig og grundig

Lege: Astri Marie Albech Dolva Skrevet

Jeg har hatt Dolva som fastlege gjennom hele ungdomstiden og 20-årene og hun er en meget dyktig lege som jeg anbefaler på det sterkeste. Hun passer på at man har det bra, lytter og er forståelsesfull og gjør alltid en grundig jobb. Jeg har alltid følt meg trygg hos Dolva. Det kan av og til være noe vanskelig å få time kjapt hos Dolva, da hun har mange pasienter, men man får alltid tilbud om å komme til en av de andre legene på legesenteret, noe jeg bare har god erfaring med.

Legesenteret fremstår også som veldig profesjonelt, du får alltid god service og kontor- og labmedarbeidere er alltid hyggelige og vennlige. Anbefales!