Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Farsund legesenter
Flink lege
Lege: Johannes Maubach SkrevetJeg er veldig fornøyd med mitt besøk med Dr. Maubach . Hyggelig lege som tar godt tid på å lytte til pasienten og viser interesse. Anbefalles sterkt!
Empatisk og lyttende
Lege: Johannes Maubach SkrevetJeg haddemin første time med Johannes Maubach i dag og jeg synes han var veldig flink til å lytte og jeg fikk følelsen av at han tok problemene mine svært seriøst. Han virket forståelsesfull og løsningsorientert! Veldig fornøyd!
Veldig dyktig lege
Lege: Johannes Maubach SkrevetDette er en mann som tar deg godt i mot, lytter til hva du har å si og gjør så godt han kan for å løse det. Du kan spørre ham om akkurat hva du lurer på. Han tar deg seriøst, og man trenger ikke føle man sier noe dumt. Jeg har også fått fort time. Eneste kritikk jeg kan gi er at jeg måtte vente lenge, han tok i mot mange pasienter den dagen, så det ble en del ventetid da han tar seg god tid til hver eneste pasient. Jeg vil anbefale han videre. (Da jeg har en noe legeerfaring da jeg har flyttet rundt en del og møtt en del forskjellige leger, så er han den beste jeg har hatt.)
Bra fastlege
Lege: Johannes Maubach SkrevetEr svært fornøyd med Johannes Maubach som fastlege. Føler at han lytter til deg som pasient og følger opp behandlingen bra. Tilgjengeligheten er bra, har fått time innen rimelig tid.
Annbefaler denne legen til andre!
Fantastisk fastlege
Lege: Johannes Maubach SkrevetHan er en dyktig lege som er flink til å lytte og vise forståelse for sine pasienter. Beste fastlegen jeg har hatt.