Moelv Legesenter

Møllergata 3A 2390 Moelv

Siste vurderinger av behandlere ved Moelv Legesenter

Meget dyktig

Lege: Bjørnar Holm Skrevet

Jeg har hatt doktor Holm siden han startet på Moelv i 2003 og har alltid følt meg ivaretatt. Han har god tid til deg, tar deg på alvor og sender deg videre når det er nødvendig. Han er også god på oppfølging. Ringer alltid som avtalt og har også ringt bare for å høre hvordan det går. Han er up-to-date og tar alle symptomer og plager på alvor og tar dertil prøver for å utelukke eller bekrefte. Veldig betryggende. Er det opp til meg kommer jeg ikke til å skifte lege noen gang.

Ikke bli tatt på alvor.

Lege: Guro Havig Skrevet

Har aldri følt meg så ille til mote hos legen før. Jeg følte overhode ikke at jeg ble tatt på alvor. Har nå byttet lege.

Den beste legen

Lege: Bjørnar Holm Skrevet

Han tar deg på alvor, bruker spesialister og han er aldri forsinket til timen. Blid og høflig hver gang :)

Norges beste fastlege

Lege: Bjørnar Holm Skrevet

Tror jeg kan si den beste fastlegen dette landet har. Utrolig dyktig men sender alltid pasient videre er det noe han tviler på. Som andre har sagt så er han meget presis og bestandig blid og med en god kommentar på lur. Jeg bytter aldri ut Bjørnar Holm som lege

Kjempe doktor uten like :))

Lege: Bjørnar Holm Skrevet

Lytter, tar deg på alvor, stiller opp, han er veldig god på det at han henviser deg til spesialist, i stedet for og bare ta en avgjørelse sånn som veldig mange leger gjør, har jeg inntrykk av og det blir feil...
Åsså får man en følelse av at han virkelig tar deg på alvor, et inntrykk av at han vil ha ''DEG'' frisk.