Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hegdehaugen Legesenter AS
Beste fastlegen jeg har hatt
Lege: Paloma Casado de Amezua Fernandez-Amigo SkrevetDr. Paloma var min fastlege da jeg bodde i Oslo og blant annet var student og senere i graviditet m.m. Hun er lyttende og faglig dyktig som lege. Som medmenneske er hun imøtekommende og utrolig forståelsesfull. Jeg har aldri møtt en fastlege som henne, verken før eller siden! Jeg må videre også legge til at resten av personalet på Hegdehaugen legesenter er utrolig hyggelige.
Dyktig, omsorgsfull og effektiv
Lege: Milan Radisavljevic SkrevetKunne ikke være mer fornøyd med Milan som min fastlege.
Han er alltid tilgjengelig og man alltid får raskt svar via pasientsky.
Det er lett å få tid, veldig presis med tidspunkt.
Anbefales på det sterkeste!
Trygg og kunnskapsrik!
Lege: Paloma Casado de Amezua Fernandez-Amigo SkrevetSympatisk. Lytter. Faglig sterk. Opplever at hun er kjapp på tilbakemeldinger fra minsky, eller fornying av resepter. Effektiv.
Profesjonell, trygg, hyggelig
Lege: Milan Radisavljevic SkrevetJeg kan godt anbefale legen Milan Radisavljevic som fastlege. Veldig hyggelig, tilgjengelig, trygg, profesjonell.
Stresset og effektiv
Lege: Milan Radisavljevic SkrevetPositivt med denne legen er at han ikke er vanskelig å be om henvisninger videre i systemet, om du har et helseproblem. Dette tilhører kjernevirksomheten til en fastlege, og i så måte gjør han en bra jobb.
Forbedringspotensialet ligger i kommunikasjon med pasienten. Dr. Milan virker stresset, utålmodig, rastløs og lite lydhør. Han har "kort lunte". Man får inntrykk av at han aller helst skulle vært et helt annet sted. Pasienten "dimitteres" fortest mulig. "Tidsklemma" til tross: Har man først valgt det krevende legeyrket så er nå en gang evne/vilje til å kommunisere med pasienter i ulike livssituasjoner en sentral del av jobben.