Hegdehaugen Legesenter AS

Hegdehaugsveien 31 0352 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Hegdehaugen Legesenter AS

Bra fastlege

Lege: Milan Radisavljevic Skrevet

Først var han vikar for min svensk fastlege men etter han ble det en dame. Ville helst ha en man. Og da oppdaget at han tok over andre lege i samme legekontor. Flytting var ordnet i sommeren. Har veldig bra dialog med han, raskt og effektivt. Gir gode råd og flink med oppfølging. Anbefales.

Effektiv og tillitvekkende

Lege: Milan Radisavljevic Skrevet

Legen er åpen og direkte. Han er effektiv,
virker dyktig og vi får god kontakt. Det har forekommet visse språkproblemer, men han har alltid tid til å oppklare. Han er og blir min fastlege.

Dyktig og effektiv fastlege

Lege: Milan Radisavljevic Skrevet

Flinkt og vennlig lege som følger deg opp. Føler meg alltid trygg og avslappet. Gir raskt tilbakemelding på resultater av prøver etc og følger opp disse når nødvendig, Veldig hyggelig personell i resepsjonen/på laboratoriet.

Anbefales ikke!

Lege: Milan Radisavljevic Skrevet

Jeg kan ikke anbefale denne legen på noen måte. Han lyttet ikke til det jeg sa, eller mine symptomer. Jeg opplevde ham som høyrøstet, irritert og opptatt av å få meg raskest mulig ut av kontoret. For min del er det så trist at denne legen har tatt over praksisen.

Omsorgsfull og effektiv

Lege: Milan Radisavljevic Skrevet

Jeg har fått svært god hjelp i forbindelse med at min fastlege fant ut at jeg hadde diabetes. Min lege tok situasjonen på alvor og sendte meg direkte videre for ytterliggere utredning. Effektiv i sitt arbeide og samtidig omsorgsfull mot pasient. Følger opp og er tilgjengelig.