Dermatologene AS

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Kongensgate 25 4610 Kristiansand S

Siste vurderinger av Dermatologene AS

Utrokaria

Lege: Ellen Cathrine Pritzier Skrevet

Verdens beste hudlege. Takk for hjelpen. Det ta bare 10 minut og Ellen hadde løsningen....utrolig god. Slik skal det være...

Trygg, hjelpsom og kunnskapsrik

Lege: Ellen Cathrine Pritzier Skrevet

Dette er en hudlege som jeg virkelig anbefaler. Hun er effektiv og dyktig. Veldig glad for at jeg kom i kontakt med henne å kommer til å fortsette å bruke henne videre når det måtte være noe.

Svært kunnskapsrik og menneskelig!!!

Lege: Ellen Cathrine Pritzier Skrevet

Definitivt den beste hudlegen i Norge. Svært kunnskapsrik, svært løsningsorientert, svært menneskelig. Svært faglig kompetent. En lege av de sjeldne nå til dags. Terningkast 6!!!

''Altfor'' effektiv, lite informasjon

Lege: Ellen Cathrine Pritzier Skrevet

Jeg var på kontoret i maks fem min, og jeg satt igjen med mange spørsmål etter å ha dratt. Hun var så rask i alt hun gjorde, og hun trengte bare å se på ''årsaken min'' i fem sekunder før jeg fikk nedslående svar på hva det kunne være og hvordan det (ikke) kunne behandles, som hun fortalte så nonchalant selv om det føltes alvorlig ut for meg. Og det etter kun fem sekunder. Jeg følte meg ikke trygg på hennes beslutninger pga. dette og vil derfor til en annen hudlege videre.

Dyktig, hyggelig og effektiv.

Lege: Ellen Cathrine Pritzier Skrevet

En særdeles positiv opplevelse. Oppmerksom og tilstede for pasienten. Kan absolutt anbefale denne hudlegen.