Fokus legesenter (Saupstad)

Vestre Rosten 77 7075 Tiller

Siste vurderinger av behandlere ved Fokus legesenter (Saupstad)

Forståelsesfull og initativrik

Lege: Ketil Rygg Haanæs Skrevet

Som fastlege opplevde jeg fastlege Ketil Haanæs som oppriktig interessert i å utrede min migrene. Svært flink til å lytte og viste gode kunnskaper og ønske om å utvikle dem. Følte heller ingen press om å holde tiden for neste pasient; her var det kun fokus på pasienten han hadde inne der og da. Etter mye flytting grunnet Forsvaret vil jeg si det har vært min beste fastlege hittil, og svært vemodig å ikke kunne ha en slik fastlege lenger.

God etterfølger

Lege: Mai-Helene Pedersen Skrevet

Var litt bekymret da en ung dame kom og skulle ta over praksisen til Førre som jeg har gått til i 15år, viste seg å være ubegrunnet. Hun var både faglig og mellomenneskelig dyktig,tok seg tid og viste intresse for problemene jeg kom med. Følte meg godt tatt vare på. En god etterfølger! 👍

Veldig fornøyd med legen.

Lege: Roger Askim Skrevet

Forstår meg godt. Han gjør det han kan for å hjelpe, både meg og de andre familien min. Han tar seg som regel tid til å høre på meg.

Dyktig lege

Lege: Roger Askim Skrevet

Han hører på hva du sier, tar seg tid om du vil snakke, tviler på det er ingen problem med og åpne seg!
Taushetsplikt :)

Meget flink!

Lege: Roger Askim Skrevet

Opplever å bli trodd, forstått og er kjempe flink til æ vise empati! Han går ikke over sin kompetanse,men sender enn heller videre.
Kan bli ventetid på venterommet, men absolutt verdt det!

Noe av personalet i skranken bør dog vise mer hensyn. Noen flinke er der å! gjør sitt beste.
Opplever generelt å få time raskt, hvis mulig.