Arna Clinic

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Telefonnummer980 09 266980 09 2 ...
Sandviksveien 36 1363 Høvik

Siste vurderinger av Arna Clinic

Varmt menneske - meget dyktig og profesjonell

Lege: Nahid Heydarpanah Skrevet

Doktor Nahid er UTEN TVIL den mest behagelig gynekologen jeg gjennom over 35 år har besøkt. Hun er dyktig, punktlig, profesjonell og kunnskapsrik. Etter at jeg fant henne, kan jeg si at det er en glede å gå til gynekolog - hun ser HELE MENNESKET og hun viser GENUIN OMSORG for pasienten. Doktor Nahid er også uten sidestykke ifm hjelp når det gjelder UFRIVILLIG BARNLØSHET. Jeg kommer aldri til å besøke noen annen gynekolog så lenge doktor Nahid tar imot pasienter - mine VARMESTE ANBEFALINGER!!

Varm og omsorgsfull

Lege: Nahid Heydarpanah Skrevet

Om du er svært engstelig, er Nahid et klokt valg. Hun viser forståelse, omsorg og varme og for pasienten,.og gjør det beste for å trygge en redd pasient.

Positivt at det også er mulig å få kveldstimer.

Hyggelige lokaler (venterom). Lett å finne frem og greit å parkere.

Anbefales på det varmeste .

Trygg og tillitsfull

Lege: Nahid Heydarpanah Skrevet

Dette er en dame som kan feltet sitt. Hun er god på å lytte, og gjøre deg trygg. Beste gynekologen jeg kjenner til, og gir henne toppkarakter på alle felt. Her er det ingenting å utsette. Så om du synes gynekolog er skummelt er dette klinikken for deg. De er gode.

Flink og omsorgsfull

Lege: Nahid Heydarpanah Skrevet

Hun er både omsorgsfull og utrolig dyktig gynekolog! Føler meg veldig komfortabel hos henne. Setter ekstra stor pris på at hun kontakter veldig raskt tilbake.

Kjempedyktig, -hyggelig og -hjelpsom Gynekolog

Lege: Nahid Heydarpanah Skrevet

Dr. Nahid er absolutt den beste gynekologen jeg har opplevd. Hun gjør alltid det beste for sine pasienter.