Logo for Orbdent Oslo

Orbdent Oslo

Logo for Orbdent Oslo

Om

Orbdent Oslos mål er å hjelpe deg til god helse og livskvalitet. Munnen er en del av kroppen, og en god munnhelse bidrar til en god allmennhelse. God helse gir i sin tur økt livskvalitet.

Munnen er en del av kroppen. Vi er svært opptatt av koblingen mellom munnhelse og vitenskap, folkesykdommer og et langt, friskt liv. Vi hjelper deg å få en sunn munn, frisk kropp og et godt smil.

Orbdent Oslo har engasjerte tannleger og tannpleiere, som utfører både ordinær tannbehandling, og avanserte behandlinger. Våre behandlere fokuserer på behagelig, smertefri behandling. Vi setter av god tid til å lytte til deg og dine behov.

Bestill time online her.

Telefonnummer22 42 04 1622 42 04 ... Nettsted
Øvre Slottsgate 18-20 0157 Oslo

Bestill time
Orbdent Oslo holder til i Oslo

Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Orbdent Oslo

God valuta for pengene!

Pris

Kjempe fornøyd. Grundig, samt effektiv. Føler meg alltids i gode og trygge hender. Får alltid god veiledning og råd for evt forebygging også.

Særdeles dyktig tannlege!

Tannlege: Donghwan Go Skrevet
Pris

Jeg var hos tannlege Go for første gang i dag. Han var utrolig hyggelig og imøtekommende, forstod rask hvordan han kunne hjelpe meg med en vanskelig og smertefull tann som andre tannleger var usikre på, og jeg følte med en gang at dette er en tannlege som vet hva han gjør og har en høy grad av ekspertise.

Jeg fikk vite årsak til plagene og hvilke løsninger som var mulige.

Go forklarte meg alt som skulle skje, han var veldig god til å sette bedøvelser (kjente minimalt!), og han var både oppmerksom på og passet på at det gikk bra med meg underveis. Han klarte å løse mitt tannproblem helt smertefritt.

Jeg er kjempefornøyd med tannlege Go. Jeg opplevde han som en tannlege som genuint tenker på hva som er det beste for
deg, han hadde stødige hender (dette har mye å si når man
sitter i en tannlegestol), og det var lett å slappe av.

Tannlege Go fremsto som en særdeles dyktig og trygg tannlege og jeg kan virkelig anbefale han!

Klinikken har også veldig blide og hyggelige ansatte :) Jeg har et godt inntrykk av klinikken.

Dyktig og empatisk

Pris

Har gått til Tannpleier Amanda i flere år. Hun er faglig oppdatert, lett på hånden og forståelsesfull. Går nå til Amanda en gang i året og føler meg veldig godt mottatt og i de beste hender! -Anbefales!!!

Veldig god på jobben sin, god oversikt, evner å se når det må henvises videre

Pris

Amanda er en veldig behagelig person, som også virkelig bryr seg. Hun kan gjerne ta en telefon på privat tid. Har gått til henne i 10 år nå. Kunne ikke tenke meg å bytte.
Hun henviser videre til eksperter om hun ikke kan løse problemet selv.

Dyktig og behagelig person

Tannlege: Esha Katyayen Skrevet
Pris

Måtte gjøre et kirurgisk inngrep da jeg har periodonitt som krever jevnlig oppfølging.
Esha og hennes assistent var professjonelle og behagelige. Det var mindre smerter enn forventet både under behandlingen og etterpå.
Hittil ser resultatet ut til å være vellykket.