Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Flotmyr Helsehus AS
Flink lege
Lege: Erling Iveland SkrevetJeg er svært fornøyd med Iveland. Etter at tidligere fastleger + flere spesialister ikke fant hva som var galt med ryggen min, så han over papirene, mistenkte bechtrev og sendte meg rett til MR. Mistanken ble bekreftet, og etter 8 år med plager fikk jeg rett diagnose. Har er også "flink med folk", tar seg tid og lytter. Noe som desverre fører til at han ofte ligger etter tidsplanen, og du risikerer å måtte vente for å komme inn til timen. Men alt i alt er det verdt ventingen. Beste legen jeg har hatt.
Dyktig
Lege: Stig Raymund Lillesund SkrevetDenne legen er dyktig. Han har de egenskapene en lege bør ha: lyttende, forståelsesfull, handlekraftig og har peiling på det han gjør.
unik
Lege: Stig Raymund Lillesund Skrevethar en fin ro. er ydmyk , og er der for pasienten.
Lege som har tid til deg.
Lege: Attila-Ferencz Fazekas SkrevetStiller alltid opp og har plass hvis du har behov på meget kort tid.
Realistisk, ærlig og god
Lege: Stig Raymund Lillesund SkrevetDette er en lege du kan snakke med, han "ser" pasientene sine, og det er alltid mulighet til å få kontakt når det gjelder. Kontoret hans ringer tilbake dersom de ikke fikk tatt telefonen, og du får okke følelsen av å være i veien, slik dwt ofte har virket hos tidligere leger jwg har benyttet. Har hatt ham som lege i flere år nå, og vil aldri bytte.