Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bøleråsen legesenter
Observant og personlig
Lege: Anne-Grethe Hafsrød Roos SkrevetVeldig flink til å lytte. Kommer med klare meninger, men er alikevel alltid interessert i å diskuterte en sak. Husker deg og historikken fra gang til gang og oppleves som interessert i hvordan du har det og hva som har skjedd siden sist.
Jeg har hatt kroniske plager i mange tiår og dr Roos er en av de aller beste allmen-legene jeg har møtt. Vil reise langt for å beholde henne om hun skulle flytte praksisen.
Generelt sett er Bøleråsen Legesenter bra. Lett å komme igjennom på tlf, god service!
Anbefales - beste legen
Lege: Benthe Øseth SkrevetJeg opplever Benthe som en dyktig og tillitsvekkende lege. Hun lytter og bryr seg. Jeg opplever at hun tar meg på alvor og forsøker å finne en løsning til mitt beste. Om hun noen gang flytter - så kommer jeg etter.
Kjempefornøyd - Dette er uten tvil den aller beste legen jeg har hatt.
Det er enkelt å bestille time, og time får man raskt. Har aldri opplevd å måtte vente mer enn få dager på time. Ellers er Benthe punktlig -sjelden forsinkelse til timen.
Jeg må også legge til at damene i luken også er hyggelige og imøtekommende. Det er også i høyeste grad viktig for meg. Det er virkelig ikke alle legekontor hvor damene i luken er trivelige
En flink lege.
Lege: Anne-Grethe Hafsrød Roos SkrevetKjempe filink lege. Tar seg tid til pasientene. En du kan stole på 100% på. Har fått hjelp i en tøff tid.
dømmer.
Lege: Benthe Øseth SkrevetHar mann søvnproblemer eller sliter psykisk, er hun ikke å anbefalle. Liker å gi piller for allt.
Mindere smart.
Lege: Ted Johannes Korvann SkrevetMin erfaring når jeg hadde han var at han var uerfaren som lege og i tillegg lite interesert i andre synspunkter en de dårlige tilbudene han hadde å tilby, de syntes han var mere en bra nok,selv om det overhode ikke var til nytte for pasiente.
Forstår ikke nok om mennesker og feiltolker mye... og man skjønner at man blir nødt å komme seg til en skikkelig lege om man skal få hjelp. :(