Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kvernaland Legesenter AS
Kjempe dyktig
Lege: Pyrakas Kandavanam SkrevetHan tar seg god tid, lytter og virkelig bryr seg😊Faglig dyktig.. Og utrolig behagelig person! Glad jeg skiftet fastlege til han😊
Veldig sympatisk lege
Lege: Pyrakas Kandavanam SkrevetSiden jeg har hyppige legebesøk har jeg brukt andre leger når min fastlege har vært bortreist. Det har jeg hatt dårlig erfaring med helt til jeg fikk komme til Pyrakas. I stedet for å "kjøre sin egen linje" har han satt seg inn i min fastlege sin journal og gitt meg den oppfølgingen jeg får til vanlig. God og sympatisk fyr.
Og "jentene" kan jeg ikke få skrytt nok av! Hører så mye negativt om servicen på Jørpeland legesenter, men jeg skulle likt å sett om någen kunne greid det bedre i et så hektisk arbeidsmiljø.
Super legen
Lege: Pyrakas Kandavanam SkrevetHan er blid, lytter godt og tenker på pasientens beste..Er 100 % fornøyd med ham som min fastlege
meget dyktig lege
Lege: Pyrakas Kandavanam SkrevetHan lytter og er flink til å ordne opp på lang sikt, men det er vanskelig å få god oppfølging på kort sikt, da han ofte er borte i lengre perioder.
veldig god lege
Lege: Pyrakas Kandavanam SkrevetFantastisk lege , du kan komme til ham, og han lytter , uten å se på klokken om det nærmer seg neste pasient, klarer samtidig å unngå veldig lange ventetider for å komme inn,