Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Råholt Legesenter
Fantastisk lege
Lege: Frode Kristiansen SkrevetEn fantastisk lege som alltid stiller opp for pasienten. Henviser videre ved behov. Er lydhør. Tar seg tid. Følger opp. Veldig flink med barn. Hatt han som fastlege i ca 14 år. Aldri Vært noe å klage på.
Veldig bra
Lege: Hilde Aagaard Laache SkrevetJeg har brukt Hilde Laache i ca. 8 år og er veldig fornøyd. Mine barn på 6 og 3 går også til henne. Blid og hyggelig.Tar seg god tid, er flink og henviser videre når det er nødvendig. Lett tilgjengelig. Legesenteret kan også nås på SMS og epost så det er et pluss, siden det til tider kan være vanskelig å komme gjennom på telefon.
Superdyktig!
Lege: Hilde Aagaard Laache SkrevetEtter 6 år med samme fastlege, er jeg fortsatt superfornøyd.
Etter en operasjon jeg hadde, leste hun seg opp på området for å kunne følge meg opp maksimalt, ikke for hun måtte for jeg ble fulgt opp av sykehuset på dette, men fordi hun syns det var interessant og spennende!
Tar deg alltid på alvor! Superdyktig!
Meget dyktig lege
Lege: Hilde Aagaard Laache SkrevetMeget dyktig lege som alltid er blid og hyggelig. Lytter til hva du har å si og tar deg alvorlig.
Veldig fornøyd!!
Tar deg på alvor!!
Lege: Frode Kristiansen SkrevetHan vil du skal komme for sjekk selv ved den minste ting! Han sier ofte "Vi må sjekke for sikkerhets skyld" og han henviser videre med en gang når det er noe han er usikker på...du blir aldri sendt hjem med en pakke paracet og beskjed om at detta går over av seg selv!
Det virker som om han evner godt å sette seg inn i andres situasjon ig er forståelsesfull!