Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gimle Legesenter AS
Dyktig lege!
Lege: Bjørn Birkevold SkrevetTar meg på alvor, følger opp og er faglig dyktig. Trygg, imøtekommende og samtidig stiller krav. Jeg er veldig fornøyd.
En lege som bryr seg
Lege: Anette Storaker Løvsland SkrevetJeg har gått til Anette i mange år, og fra første stund har jeg følt meg trygg og ivaretatt og det viktigste av alt hos en lege: tatt på alvor. I tillegg føles det som at hun bryr seg virkelig. En bedre lege tror jeg ikke finnes.
God lege
Lege: Ole Petter Ramse Knudsen SkrevetFørste legen jeg har møtt hvor jeg har følt meg sett, hørt og forstått. Føler at mine problemer har blitt prøvd løst på en god måte og blitt forklart underveis hva som skjer og som skal skje videre. Supert.
Faglig dyktig, empatisk og imøtekommende
Lege: Torje Rogne Johanssen SkrevetUtrolig fornøyd med Torje. Han lytter,er forståelsesfull og virker faglig sterk. Har alltid tatt meg godt imot ,hjulpet med det han kan av dokumentasjon,medisiner etc. Anbefaler denne legen på det sterkeste.
svært misfornøyd
Lege: Kirsten Sola SkrevetJeg har vært pasient hos dr Sola i flere år, hvor jeg har vært svært misfornøyd.
Hun har ofte lang ventetid, virker uinteressert, og har ikke gitt tilstrekkelig behandling. Hun er kald og fraværende, hvor du føler «du plager henne» til konsultasjoner. Med sola som min fastlege, hadde jeg bedre kontakt med legevakten i kr.sand. Byttet lege..