Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gimle Legesenter AS
Trygg, dyktig og tillitsvekkende lege.
Lege: Ole Petter Ramse Knudsen SkrevetDette er en fantastisk lege. Vanvittige gode kommunikative ferdigheter, stor faglig kunnskap, god tid, flott oppfølging, et varmt medmenneske og en dyktig fagperson. Jeg føler meg fullt ut ivaretatt, veldig trygg på hans kompetanse.
Dyktig lege
Lege: Ole Petter Ramse Knudsen SkrevetVeldig nøye, lytter, flink til å forklare, her føler man seg sett og ivaretatt. Virker godt faglig oppdatert.
Veldig fornøyd!
Lege: Ole Petter Ramse Knudsen SkrevetUtrolig fornøyd .Trygt og godt å gå til han . Blir tatt på alvor, han har tid og ser meg med mine behov. Får god oppfølging, og god hjelp til ting jeg lurer på. Faglig oppdatert
Fagelig sterk og savner mennesklig innsikt og tyngde.
Lege: Torje Rogne Johanssen SkrevetHadde denne legen Torje Rogne Johansen får ett par år siden .
Ved første inntrykk,»en flink,nyutdannet ung lege som går etter læreboka si.litt stresset og ikke tilstede»
Jeg ønsket likevel å gi han en sjangse til å utvide utover her,og dele min kunnskap og vise tillit til å dele min prosess .
Jeg savner mellommenneskelig tyngde innsikt og forståelse,og også evnen til å vurdere og ikke minst møte mennesket i sin helhet .
Min erfaring er at han kommer med fortolkninger og projiseringer og er i svært lite tistede,og at med tiden blir det lagt «Stein til byrde» noe som gjorde det enda mer tyngre får meg å komme meg videre.
Han evner ikke og ønsker ikke å utvide utifra det han har lært,og her vil han heller ikke være i stand til å utvikle seg selv i møte med mennesker i sitt yrke .
Dette er min erfaring og anbefaler sterkt kun «forkontakt « med denne legen,slik jeg kjente ved første møte.Han har en vei å gå når det kommer til å møte mennesket I sin helhet .
Dyktig og hjelpsom
Lege: Torje Rogne Johanssen SkrevetBle satt over til Torje fra tidligere fastlege og var litt usikker før første møte. Men han var veldig imøtekommende og tok seg tid til å høre på meg. Selv om han er ung virket han dyktig og ga flere alternativet og forklarte godt hva han mente var de beste løsningene for meg samtidig som jeg fikk et ord i saken. Veldig dyktig og enkel å få tak i