Gimle Legesenter AS

Universitetsveien 3B 4630 Kristiansand S

Siste vurderinger av behandlere ved Gimle Legesenter AS

Barnevennlig og Trygg

Lege: Ole Petter Ramse Knudsen Skrevet

OPRK er en trygg og god fastlege. Han er også ekstremt dyktig med barn, snakker direkte til barnet på en forståelig måte, forklarer og betrygger. Noen ganger lang ventetid for time, men akutte plager blir tatt fortløpende og innimellom. Vi bytter ikke fastlege med det første! Anbefales på det varmeste!

Trygg, kunnskapsrik og veldig behjelpelig!

Lege: Ida Berg Storaker Skrevet

Trygg, effektiv, veldig behjelpelig. Raske tilbakemeldinger og svært god hjelp å få. Anbefales på det varmeste!

Fantastisk lege

Lege: Ida Berg Storaker Skrevet

Denne legen tar alt av problemer på alvor. Hun gjør tester og undersøkelser ordentlig og følger opp pasienten fra gang til gang. Hun tipser om kurs, behandling, medisiner og andre småtips som kan hjelpe på enhver situasjon. Eneste grunnen til at jeg bytter fastlege er pga flytting, ellers hadde jeg aldri byttet. Første og foreløpig eneste legen som følger opp på en fantastisk måte. Kan absolutt anbefales på det sterkeste.

Engasjert og flink

Lege: Ida Berg Storaker Skrevet

Jeg har hatt Ida som fastlege en stund nå og hun er den første fastlegen jeg har hatt hvor jeg føler det faktisk er et reelt samarbeid mellom lege og pasient. Hun lytter og tar seg tid. Jeg føler at hun tar meg alvorlig og bryr seg. Og ikke minst, at hun tar psykiske problemer på alvor. Noe altfor mange fastleger ikke gjør.

Tryggheten selv

Lege: Torje Rogne Johanssen Skrevet

Jeg har passert 70, men aldri følt meg så trygg hos noen lege som på denne legen jeg har hatt nesten siden han begynte på dette legesenteret! Han er nøye og veldig behagelig!