Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gimle Legesenter AS
Trygg, kunnskapsrik og fantastisk fastlege
Lege: Torje Rogne Johanssen SkrevetHar brukt Torje i mange år nå og må si jeg er meget godt fornøyd. Blir alltid tatt godt imot. Han er kunnskapsrik, god lytter og gjør sitt aller beste for å finne ut av problemet. Er det nødvendig sender han videre til sykehus/spesialister. Lett å få tak i og holder alle avtaler. Meget god kommunikasjon. Må også si at Torje er fantastisk med barn/ungdommer, de føler seg veldig trygge på han og åpner seg lett opp. Anbefaler Torje på det sterkeste!
Dårlig oppfølging
Lege: Kirsten Sola SkrevetJeg opplevde ikke at hun tok meg seriøst, avfeiende og lite lyttende. Følte at jeg var til bry og har flere ganger gått derfra uten å få den hjelpen jeg trengte. Holdt ut i mange år men byttet fastlege til slutt. Kan ikke anbefale en lege som tilsynelatende er lei av pasienter.
Barnevennlig og Trygg
Lege: Ole Petter Ramse Knudsen SkrevetOPRK er en trygg og god fastlege. Han er også ekstremt dyktig med barn, snakker direkte til barnet på en forståelig måte, forklarer og betrygger. Noen ganger lang ventetid for time, men akutte plager blir tatt fortløpende og innimellom. Vi bytter ikke fastlege med det første! Anbefales på det varmeste!
Trygg, kunnskapsrik og veldig behjelpelig!
Lege: Ida Berg Storaker SkrevetTrygg, effektiv, veldig behjelpelig. Raske tilbakemeldinger og svært god hjelp å få. Anbefales på det varmeste!
Fantastisk lege
Lege: Ida Berg Storaker SkrevetDenne legen tar alt av problemer på alvor. Hun gjør tester og undersøkelser ordentlig og følger opp pasienten fra gang til gang. Hun tipser om kurs, behandling, medisiner og andre småtips som kan hjelpe på enhver situasjon. Eneste grunnen til at jeg bytter fastlege er pga flytting, ellers hadde jeg aldri byttet. Første og foreløpig eneste legen som følger opp på en fantastisk måte. Kan absolutt anbefales på det sterkeste.