Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ringvoll Helse AS
Den beste legen jeg har hatt!
Lege: Milena Trbojevic SkrevetDr. Milena Nordstrand er en svært dyktig lege - faglig og sosialt. Jeg har hatt denne legen som fastlege i 5 år og hun har alltid truffet blink i sine diagnoser og estimeringer, hun lytter alltid nøye, og viser interesse og veldig god vurderingsevne. For tiden er det nesten ingen ventetid og administrasjonen er både hyggelige og effektive.
Stressende
Lege: Milena Trbojevic SkrevetHar hatt hun helt siden hun holdt til i brakkene.. Hun var veldig grei og hyggelig i begynnelsen.. Etter hvert så ble hun ufin og konsentrerte seg kun om vekta og ikke det andre som plaget meg.. Hun var mye borte og fikk vikarer hele tiden..
lyttende og empatisk
Lege: Milena Trbojevic SkrevetHar hatt henne som fastlege siden hun begynte på legesenteret, og er veldig fornøyd. Hun er ofte forsinket, men hun tar seg tid til å høre på deg allikevel. Kan gjerne vente så lenge jeg blir hørt og tatt på alvor. Hyggelig personal i skranken og på laben også.
Alltid fått akuttime når jeg trenger det, men man må ringe tidlig om man trenger time samme dag.
Lang ventetid ALLTID og stresset,
Lege: Milena Trbojevic SkrevetEr ganske misfornøyd ,hun er mye borte og det er alltid lang vente tid hos henne.Sykepleierne er surrete og dårlig kommunikasjon mellom pasient, sekretær, lege og sykepleiere.
flere dager er det vikar tilstede.
Tilslutt var det nok, byttet fastlege,
Ganske stressa
Lege: Milena Trbojevic SkrevetByttet til Milena i 2012, og hadde et godt inntrykk av henne og konsultasjonene. Følte meg både sett og godt tatt vare på. I 2014/2015 har det blitt timelange køer, korte konsultasjoner og et stressende miljø med surrete sykepleiere og dårlig kommunikasjon mellom pasient, sekretær, lege og sykepleiere. Det ble en lett avgjørelse å droppe svangerskapskontrollene hos henne.