Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ringvoll Helse AS
stresset lege og alltid forsinket
Lege: Milena Trbojevic SkrevetHun ville sikkert vært en veldig flink lege, hvis hun bare ikke hadde vært så stresset. Før hun kan ta deg imot på kontoret, spør hun i gangen hva som er galt med deg. Så sender hun deg til laboratorium eller ber deg vente mens hun henter neste pasient. Hun er alltid forsinket. Ventetid på bestilt time kan lett bli en time. Men som person er hun veldig snill og imøtekommende.
Kjempelege.
Lege: Heidi Ødegård Solvang SkrevetDyktig,flink og hun har tid til å høre på deg.Har endret måten jeg lever på.
Har dårlig tid til pasienten
Lege: Milena Trbojevic SkrevetHun er en veldig hyggelig lege og jeg føler at hun tar meg på alvor, MEN hun er veldig stresset og avbryter og sier hun må ta neste pasient fordi hun allerede er forsinket. Jeg har multidiagnoser og da blir det et problem når jeg ikke kan få snakket ferdig.
Legen er bra hun de gangene hun dukker opp
Lege: Milena Trbojevic SkrevetHyggelig lege hvis hun dukker opp ;)
Avlyste 3 av 4 avtaler. 2 av dem fikk vi ikke beskjed engang før vi satt på venterommet
Grundig, dyktig
Lege: Heidi Ødegård Solvang SkrevetEn lege som oppleves som grundig og dyktig, som som inngir stor tillit. Har i mitt tilfelle vært særlig opptatt av å bidra til livsstilsendringer (kost, mosjon, søvn) noe som har gitt meg betydelige helsemessige forbedringer. Fulgte meg opp grundig etter den første konsultasjonen med råd og veiledning. Har en "no-nonsense" innstilling og fikk i alle fall meg til å føle at jeg selv hadde ansvaret for forbedringene jeg trengte.