Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Liv og Lykke Legesenter AS
Beste legen!
Lege: Elin Ileby Nakstad SkrevetEn lege som lytter og ser deg, veldig dyktig, effektiv og får ting gjort.
Henviser deg videre med en gang om det er mistanke om noe. Et legesenter som er hyggelig å komme til. Anbefales absolutt!
Trygg, empatisk, kunnskapsrik
Lege: Elin Ileby Nakstad SkrevetElin er en fantastisk lege! Jeg og barna har hatt henne som fastlege i 3 år og er kjempefornøyde. Vi kan ta opp alle problemstillinger og får alltid hjelp, hun er sjelden forsinket og følger opp prøvesvar og epikriser når det er behov. Jeg anbefaler virkelig Elin som fastlege og sekretærene er alltid hyggelige og hjelpsomme og føler meg trygg ved Liv og lykke legesenter :-)
Arrogant
Lege: Elin Ileby Nakstad SkrevetElin som fastlege gir ikke følelsen av å kunne stole på henne med å fortelle hvordan man virkelig har det da det føles ut som om hun dømmer deg. Hun har en tendens å prate ovenfra og ned og det føles ikke ut som om hun har et genuint interesse for deg som pasient. Barnet mitt nekter å gå til henne fordi hun oppleves som arrogant og uinteressert. Her blir det til å bytte fastlege.
Forsinket og usikker
Lege: Bekim Morina SkrevetHan er alltid forsinket. Stirrer kunn i PC-en. Det virker ikke som han kan jobben sin. Han virker usikker og kunn googler eller spør kollegaer.
Trygg
Lege: Bekim Morina SkrevetLegen er en god lytter og god analytiker.
Jeg er veldig fornøyd med legen min. Er ikke ofte hos legen, men jeg får hjelp når jeg trenger.