Liv og Lykke Legesenter AS

Rådmann Siras vei 1 1712 Grålum

Siste vurderinger av behandlere ved Liv og Lykke Legesenter AS

Null empati

Lege: Bekim Morina Skrevet

Han vet rett og slett ikke hvordan man skal behandle psykiske lidelser, vise empati eller medmenneskelighet, uansett hva man har opplevd av traumatiske hendelser.

Dårlig kommunikasjon

Lege: Bekim Morina Skrevet

Kommer til time og føler at han ikke tar meg på alvor. Bare stirrer i dataskjermen og skriver. Vært hos han 2 ganger, og begge gangene har jeg dratt hjem gråtende uten å få hjelp til hva jeg ville. Anbefales ikke

Null punklighet

Lege: Bekim Morina Skrevet

Har sittet og ventet på ham 2 ganger av 2 mulige besøk, begge ble avbestilt etter lang ventetid
Når du bestiller time ett halvt år i forveien og har første time på morgenen (Kl 8)så forventer du ikke over en halv time forsinkelse begge ganger. Jeg avbestilte timen i resepsjonen etter ca 30min begge gangene og dro hjem. Har nå skiftet til annen fastlege

Beste legen

Lege: Elin Ileby Nakstad Skrevet

Elin er helt fantastisk. Hun henviser riktig, lytter, kommer med gode råd, kan faget sitt, bryr seg genuint, medisinerer riktig og er alltid blid.

Interessert

Lege: Elin Ileby Nakstad Skrevet

Tar deg som passient på alvor. Ser og hører deg. Gir gode råd og informasjon. Følger opp prøver og videresender deg til spesialister.