Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Halmstad legekontor
Seriøs
Lege: Ove Kenneth Kvinge SkrevetKompetent, seriøs og med holdninger samfunnet og pasienter trenger. Etter å ha hatt han i mange år som fastlege, erfarer jeg at han gjør gode vurderinger, opptatt av at folk skal være friske og i jobb. Men er du ute etter en lege du kan "bestille" sykemelding av, så må du høre på de som er misfornøyde og finne deg en annen lege ;-)
Oppleves som utrygg
Lege: Ove Kenneth Kvinge SkrevetSender ikke videre pasienter, tar ikke nødvendige prøver, skriver ukritisk ut smertestillende, og er mer opptatt av å referere til andre pasienter han har hatt inne, og hvordan deres plager var verre enn mine.
En hyggelig mann, som er både opptatt av relasjon og pasienten, men fullstendig utrygg som fastlege. En fastlege skal sende videre når spesialisttjenesten bør kobles på. Det gjør ikke Kvinge, hverken med barn eller voksne. Lite ydmyk.
Svært fornøyd
Lege: Beate Børja Berg SkrevetAlltid følt meg godt tatt vare på og tatt seriøst, både når det kommer til fysiske og psykiske plager.
Faglig dyktighet, empatisk og nøye
Lege: Karianne Stave SkrevetEt varmt medmenneske, som er faglig sterk og trygg. Hun har min fulle tillitt.
Anbefales på det sterkeste!
Misfornøyd med Kvinge
Lege: Ove Kenneth Kvinge SkrevetJeg har vært hos Kvinge flere ganger og har ofte følt at jeg ikke blir tatt seriøst. Han bagatelliserer problemene mine og har latt være å sende meg videre til spesialister. Han har også besvart personlige telefonsamtaler mens jeg har vært hos ham, noe jeg mener er uproffesjonelt.
Jeg vil ikke anbefale Kvinge til andre.