Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Skatval Legekontor
Effektiv og hyggelig lege
Lege: Nils Ivar Løvendahl Leraand SkrevetDette er nok en av de beste legene jeg har gått til. Jeg blir alltid tatt på alvor og hørt. Samtidig spilles det ikke tid. En lege det alltid er hyggelig å komme til. Eneste negetive anmerkning må være at han kanskje tyr litt for fort til resepter og medikamenter noen ganger. Totalt sett er jeg imidlertid meget fornøyd, og vurderer ikke å bytte lege.
Veldig trivelig person
Lege: Ivar Morten Jørum SkrevetMen har kanskje for mange pasienter. Begrenset tid på telefon for bestilling o.l. Noen ganger helt fult på venterommet.
Pragmatisk, god til å lytte
Lege: Ivar Morten Jørum SkrevetEn utrolig flink lege. Gode kommunikasjonsevner, over gjennomsnittlig kjennskap til allmennmedisin og hvordan "systemet" fungerer. Litt for travelt på kontoret, dog.
Verdens beste lege!
Lege: Nils Ivar Løvendahl Leraand SkrevetFantastisk lege - rett og slett. Kjempefornøyd!!!
Han er kunnskapsrik, seriøs, har godt humør og viser omsorg. Har alltid tid til å svara på spm. Den perfekte lege.
Profesjonell, lyttende og kunnskapsrik
Lege: Nils Ivar Løvendahl Leraand SkrevetFår alltid time, profesjonell, lyttende og kunnskapsrik.