Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Skatval Legekontor
Profesjonell og tilstedeværende
Lege: Ines Ramirez Alvarez SkrevetOpplever at Ines tar mine symptomer og plager seriøst, hun ser mine helhetlige behov og gjør det hun kan for å diagnostisere/finne årsak. Hun er tilgjengelig, svarer raskt og er åpen, samtidig svært profesjonell. Har hatt flere kroniske plager som Ines har hjulpet meg å håndtere. Hun sørger for at hele mennesket er utredet og behandlet. Opplever omsorg, samt at hun ser meg hver gang jeg har vært hos henne
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Nils Ivar Løvendahl Leraand SkrevetLeraand er en veldig god fastlege. Han er lydhør og tar deg seriøst, samtidig som han er ærlig på hva han tenker og mener. Jeg opplever han som svært kunnskapsrik. Han måtte ikke søke opp hver eneste ting vi snakket om (noe som var tilfellet hos min forrige lege).
Han er fanastisk flink med barna - skaper en trygg atmosfære, og har noen triks i ermet for at barna ikke skulle være skeptiske. Barna hadde ingen problem med å bli undersøkt av Leraand. Jeg som forelder kunne tydelig se at Leraand hadde glede av å få barn på besøk i legekontoret - han er virkelig glad i barn.
Hadde jeg ikke flyttet fra Trondheim så hadde jeg fortsatt brukt Leraand - uten tvil.
Fraværende
Lege: Ines Ramirez Alvarez SkrevetKom til fastlegen etter sykehusinnleggelse. Var lagt inn for sepsis og lungebetennelse. Hun mente at dette ikke var tilfellet og skjønte ikke hvor jeg var der tross for at jeg hadde med meg epikrise fra sykehuset. Hun hørte ikke på meg og behandlet meg som om jeg var dum.
Trygg, forståelsesfull og MEGET behagelig
Lege: Ivar Morten Jørum SkrevetDr.Jørum er et fantastisk menneske helt enkelt.
Jeg bodde på Heimdal og har hatt ham som fast lege siden 1998. For 2,5 år siden flyttet jeg 11 mil unna, men kan ikke enke meg og bytte til en annen lege. Jeg kjører gledelig de 11 milene for og komme meg til ham
Lyttende, forståelsesfull og meget behagelig. Aldri flaut ukomfortabelt eller kleint uansett tema, og blir alltid tatt på alvor.
Kan være noe ventetid på venterommet, men verd og vente på !!
Best doc ever helt enkelt
Legesekretærene kunne vært bedre. Flere der er både sur og til tider ufin/frekk spesielt på telefon.
Bæste legen
Lege: Ivar Morten Jørum SkrevetTar meg alltid på alvor uansett store eller små bekymringer. Lytter og kommer med forskjellige løsninger og lar avgjørelsen være opp til meg.