Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Dr. Odinakas Clinic
En bra lege har sluttet
Lege: Oleg Vladimirovich Kravtchenko SkrevetHan er sluttet og startet opp i Bodø
Han var alles favoritt på Ørnes , men når leger blir for lenge på en liten plass i nord,
går de lei.
Endelig NORSK
Lege: Odinaka Francis Ijeabuonwu SkrevetEndelig Norsk mottakelse i luken og telefonen. Men etter å ha ringt over 80 ganger sammenhengende, så skulle det bare mangle at en ble forstått i telefonen i alle fall. Denne mannen(legen) kan da ikke ha ledig kapasitet til ennå flere pasienter ??
Må bli moderne, få databestilling og svare telefonen når en ringer i disse telefontidene.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Odinaka Francis Ijeabuonwu SkrevetMedmenneskelig og en god lytter .Man blir godt ivaretatt og føler man er i gode hender
den beste legen jeg har hatt
Lege: Odinaka Francis Ijeabuonwu SkrevetJeg har brukt legen i mange år og er veldig fornøydt med hans arbeid,han tar seg tid til å lytter på hva du har å si og han forklarer spørsmålene du stiller.Jeg kommer ikke til å bytte fastlege så lenge jeg kan gå få den hjelpen jeg trenger og det får jeg hos odinaka
Den beste fastlegen jeg har hatt
Lege: Odinaka Francis Ijeabuonwu SkrevetJeg har hatt Odinaka som fastlege i flere år, og han er fantastisk! Hjelpsom, omtenksom og gjør jobben rask. Han er også utrolig hyggelig,snill og vennlig. Har bare positive ord å si om han.