Dr. Odinakas Clinic

Torvgata 8B 8006 Bodø

Siste vurderinger av behandlere ved Dr. Odinakas Clinic

Flink, god lytter, stødig, god til å kommunisere med pasienten. Han tar pasienten på alvor. Meget dyktig.

Lege: Oleg Vladimirovich Kravtchenko Skrevet

Jeg har brukt Oleg som fastlege i mange år. Vil ikke bytte. Han er den beste legen jeg har vært hos gjennom mine 64 år. Veldig trivelig personale ellers også.

Var bra. Er ikke bra lengre.

Lege: Oleg Vladimirovich Kravtchenko Skrevet

Vet ikke hva som har skjedd, men ventetiden er skutt i været og vanskelig å få bestilt time via telefon. Søk andre plasser. Er faktisk blitt helt uholdbar ventetid der. 45-60 min er HELT standard nå.

Dyktig men har dårlig tid

Lege: Oleg Vladimirovich Kravtchenko Skrevet

Utrolig flink lege, synd at han har for mange pasienter. Jeg gruer meg alltid til å dra til legen pga den sinnsykt lange ventetiden. Jeg bor et godt stykke unna og kan som regel ikke ta de tidligste timene på dagen. Så når jeg kommer har det hopet seg opp med 4-5 pasienter som skal inn før meg, når jeg egentlig skulle ha time.

Beste legen jeg har hatt til nå

Lege: Odinaka Francis Ijeabuonwu Skrevet

Den beste legen jeg har hatt. Han lytter når man forteller hva som er problemet, du føler at du blir tatt på alvor, noe som er viktig for meg. Jeg opplever ham som en meget "folkelig" kar som ikke er arrogant. Det tar kort tid å bli henvist videre hvis nødvendig. Han er alltid blid og har humor, og en ro over seg slik at man ikke blir nervøs! Og ikke minst er kontordamen alltid høflig og blid, jeg har flere ganger sett at hun har hjulpet eldre damer med både drosje eller betalingsautomaten. Selv om man må vente noe over den avtalte tiden, så synes jeg personlig at det er verdt det. Og han sier alltid rekkefølgen på hvem sin tur hvis det er flere.. så da vet man det.

Dyktig lege som desverre har tatt på seg for mye

Lege: Oleg Vladimirovich Kravtchenko Skrevet

Oleg er en faglig dyktig lege, og er opptatt av å lytte til pasientene sine. Problemet er at han har altfor mange pasienter, han har nattevakter og går rett på jobb og sovner under konsultasjonene. Dette har skjedd meg 2 ganger, etter det byttet jeg lege.

Han må purres på i det uendelige for å ordne resepter, selv de ansatte i skranken innrømmer at de har et stort problem og at de har fått mange klager.