Andøya Legesenter

Skonnertveien 12 4624 Kristiansand S

Siste vurderinger av behandlere ved Andøya Legesenter

Flott lege, alltid med smil

Lege: Harald Hovde-Drangsholt Skrevet

Jeg var på jakt etter en god fastlege mer enn to år. Harald er flink til å lytte og jeg går alltid fra ham med følelsen av å bli ivaretatt på en god måte. Han er positiv, oppriktig interessert og effektiv. Svarer på alle spørsmål. Han gjør en god analyse før han ville gi tabletter eller andre medisiner. Harald er fastlege til hele familien min, også barn.
Vi må dessverre alltid vente rundt 15 min på å komme inn når vi har time.
Ellers veldig fornøyd og har ingen planer om å bytte.
Om legekontoret har jeg bare godt å si. God tilgjengelighet. Legesekretærene er vennlige og profesjonelle.

Kontrol

Lege: Harald Hovde-Drangsholt Skrevet

Fik en super flot behandling, på lægevagten.
Super læge.
Kommer gerne her igen, når han er på job.

Beste legen

Lege: Bente Skadal Skrevet

Verdens beste lege som eg saknar frå Arna legekontor. Tar seg tid til å lytte. Kjenner meg ikkje att i skildringane om at ho ser mykje på pc.

Den beste legen for meg

Lege: Bente Skadal Skrevet

Føler alltid hun har god tid til meg. Tar meg alltid seriøst. Følger skikkelig opp. Henviser videre ved behov. Har kunnskap om det meste. God til å forklare situasjonen så man forstår. Lett å få time innen rimelig tid. Dessverre en dame som jeg frykter etterhvert går av med pensjon.

Omsorgsfull lege

Lege: Bente Skadal Skrevet

Alltid blitt behandlet bra og profesjonelt av Bente. En lege som er flink til og lytte.
Resten av helsepersonellet på Andøya legesenter er også alltid hyggelige og omsorgsfulle. Topp lege og legesenter!!