Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Andøya Legesenter
Hyggelig og lyttende
Lege: Asbjørn Hovda SkrevetAsbjørn Hovda er en veldig flink lege. Han er lyttende, omtenksom og profesjonell. Jeg er veldig glad for at han er min fastlege!
Trygg , hyggelig og dyktig
Lege: Asbjørn Hovda SkrevetVar svært spent da jeg måtte bytte fastlege, skepsisen forsvant da jeg møtte Hovda, en omsorgsfull lege som bryr seg om hele pasienten, og følger meg godt opp, da jeg har hatt en alvorlig sykdom
Flink og forståelsesfull
Lege: Harald Hovde-Drangsholt SkrevetJeg er veldig fornøyd med ham som fastlege. Jeg føler meg alltid tatt på alvor, og han gjør det han kan, eller henviser videre. Han er flink til å sette seg inn i epikriser fra sykehuset.
Får alltid time på dagen, dersom det haster.
Kan noen ganger være litt forsinket.
Suveren lege
Lege: Bente Skadal SkrevetBare gode ord å si.
Hun er en veldig dyktig lege.
Hun lytter, hun er grundig og hun gir seg ikke før hun har lokalisert og løst et problem. Eventuelt formidlet annen spesialisert kompetanse.
Den beste legen jeg har hatt.
Godt ivaretatt
Lege: Harald Hovde-Drangsholt SkrevetHarald er en lege å stole på! Jeg har tidligere ikke likt å gå til legen fordi jeg ofte føler at jeg ikke har blitt tatt alvorlig. Dette føler jeg ikke med Harald. Han lytter og tar tak i det jeg kommer med. Han er profesjonell og kan anbefales på det sterkeste!
Jeg føler meg veldig godt ivaretatt hos han.