Solund legekontor

Taklegarden 1 6924 Hardbakke

Siste vurderinger av behandlere ved Solund legekontor

Fantastisk dame.

Lege: Kristin Bothner Kanstad Skrevet

Jeg gikk til henne på et annet legesenter og hun er utrolig hjelpsom, forståelsesfull og jordnær..så jeg byttet legekontor nå å følger henne.

Svært dyktig!

Lege: Bjørn Gudmun Eidså Skrevet

Eidså er uten tvil den beste fastlegen jeg har hatt, og er lei for at jeg måtte bytte på grunn av flytting.

Var svært skeptisk til å gå til lege etter å ha hatt en fastlege som brøt taushetsplikten sin og sa direkte til meg at han ikke orket å høre på tenåringsproblemene mine.

Ble svært glad da jeg fikk Eidså som fastlege. For første gang opplevde jeg å bli tatt på alvor, fikk tilstrekkelig tid i konsultasjoner til å få den hjelpen jeg trengte, og ble godt fulgt opp i ettertid.

Den beste legen jeg har hatt :-)

Lege: Kristin Bothner Kanstad Skrevet

En lege som hører på meg og tar meg på alvor.
Hun sjekker alltid grundig når det er noe og jeg vil trygt si at dette er den beste legen jeg noen gang har hatt.Hun er unik og jeg er heldig som er hennes pasient.Føler at jeg blir tatt godt vare på og føler meg trygg på henne.

Svært grundig lege

Lege: Bjørn Gudmun Eidså Skrevet

Jeg har en sterk angstlidelse og har hatt lungeproblemer seks ganger. Hver gang har Eidså handlet korrekt og tatt meg på alvor. Han er også flink til å henvise til spesialister om det skulle være nødvendig. Legen er blid, interessert og forståelsesfull. Viktig for meg å ha en lege man kan stole på.

Kjempefornøyd

Lege: Kristin Bothner Kanstad Skrevet

Denne legen har jeg hatt tidligere ved et annet legesenter. Hun var grundig, dyktig og forståelsesfull.