Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Førde Legesenter
Værste legen eg har hatt
Lege: Thomas Følsche SkrevetDårlig språk, generelt dårlig behandling, sarkastisk, dårlig oppfølging, mykje spørsmål som ikkje har noke med det ein kjem inn der for.
Grei og flink lege
Lege: Øystein Nordahl Moe SkrevetKjem svært godt ifrå det med kunnskap, pasienthandtering og service.
Veldig flink
Lege: Thomas Følsche SkrevetFølsche er en flink lege, rett på sak og flink til å vurdere. Likevel kan han vere vanskelig å kommunisere med, sjølv om eg meiner dette ikkje burde overskygge for mykje det som faktisk er viktig; at han er flink:)
Ein dyktig lege som høyrer på deg
Lege: Svein Welle SkrevetHer kan mange lære av Svein Welle. Generelt må leger og anna helsepersonal må bli betre til å kommunisere med pasientar. Mange verkar ikkje som dei høyrer på kva pasienten seier i heile tatt, men vektlegg kun det dei ser sjølv, og kva boka og eigen kunnskap seier.
Svein Welle er fagleg dyktig og tar seg tid til å høyre på kva pasienten seier. Welle spør eksempelvis i sjukdomstilfelle kva ein sjølv meiner kan vere gale og kva som har betra eller forverra situasjonen.
Eg har hatt Svein Welle som fastlege i ca 15 år. Han er punktlig og presis og har gjort ein veldig god jobb desse åra.
Svært god lege
Lege: Halvard Mikal Seljesæter SkrevetGjør det beste for pasientene lyttende tar tak om det er noe.