Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Førde Legesenter
Uinteressert
Lege: Svein Welle SkrevetUinteressert og til tider nedlatende, var vanskelig å få ham til å høre etter (ble tatt mer seriøst med følge av mannlig partner).
Min beste lege gjennom tidene
Lege: Sissel Leth-Olsen SkrevetSissel er smilande og blid, utstråler tryggheit og tar seg alltid tid til meg. Det er når du verkeleg står oppi ting at en god fastlege er viktig. Får time når eg treng det, ho er lett å snakke med og gir meg aldri følelsen av at eg er til bry. Skal aldri bytte fastlege.
Meget dyktig lege anbefales på det sterkeste
Lege: Halvard Mikal Seljesæter SkrevetEin lege ein kan stole blindt på, man får til og med kontakt via privat telefon, og han tar gjerne kontakt i 20-21 tiden på kvelden etter jobb for å høre hvordan du har det og svarer raskt på sms. Har ikkje hatt noen problemer med vente tid, ringer eg lege senteret klokken 08:00 så får eg time i løpet av dagen, vente tid på kontoret kan vere 2 til 10 minutt ! Rask til å døme behandlinger som er riktige, eg er sterkt plaget av panikk angst og vill anbefale han til behandling av dette. Forståelses full, snill og veldi enkel å prate med.
Kunnskapsrik
Lege: Roy Båtevik SkrevetLytter. Responderer. Forklarer. Har integritet og er trygg på egne kunnskaper. Har lang fartstid som gjenspeiles i virderinger av funn.
Effektivitet
Lege: Thomas Følsche SkrevetHan er effektiv, gir klare tilbakemeldinger, og henviser til spesialist hvis nødvendig. Evner også å forklare godt