Førde Legesenter

Langebruvegen 28 6800 Førde

Siste vurderinger av behandlere ved Førde Legesenter

Uinteressert

Lege: Svein Welle Skrevet

Uinteressert og til tider nedlatende, var vanskelig å få ham til å høre etter (ble tatt mer seriøst med følge av mannlig partner).

Min beste lege gjennom tidene

Lege: Sissel Leth-Olsen Skrevet

Sissel er smilande og blid, utstråler tryggheit og tar seg alltid tid til meg. Det er når du verkeleg står oppi ting at en god fastlege er viktig. Får time når eg treng det, ho er lett å snakke med og gir meg aldri følelsen av at eg er til bry. Skal aldri bytte fastlege.

Meget dyktig lege anbefales på det sterkeste

Lege: Halvard Mikal Seljesæter Skrevet

Ein lege ein kan stole blindt på, man får til og med kontakt via privat telefon, og han tar gjerne kontakt i 20-21 tiden på kvelden etter jobb for å høre hvordan du har det og svarer raskt på sms. Har ikkje hatt noen problemer med vente tid, ringer eg lege senteret klokken 08:00 så får eg time i løpet av dagen, vente tid på kontoret kan vere 2 til 10 minutt ! Rask til å døme behandlinger som er riktige, eg er sterkt plaget av panikk angst og vill anbefale han til behandling av dette. Forståelses full, snill og veldi enkel å prate med.

Kunnskapsrik

Lege: Roy Båtevik Skrevet

Lytter. Responderer. Forklarer. Har integritet og er trygg på egne kunnskaper. Har lang fartstid som gjenspeiles i virderinger av funn.

Effektivitet

Lege: Thomas Følsche Skrevet

Han er effektiv, gir klare tilbakemeldinger, og henviser til spesialist hvis nødvendig. Evner også å forklare godt