Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Førde Legesenter
ikke bra
Lege: Thomas Følsche SkrevetByttet lege på grunn av flytting. Nå har jeg bytta på nytt, for denne legen kunne jeg rett og slett ikke ha. Stiller spørsmål uten å forklare hvorfor, lytter ikke til hva jeg forteller fra tidligere legekonsultasjoner, lite hyggelig, skriver ut informasjon til meg på nett fremfor å forklare.
Trygg og innsiktsfull
Lege: Thomas Følsche SkrevetVar innom denne uka. Grei undersøkelse, sjekket grundig. Spurte om hva jeg følte og kjente. Fortalte om sine vurderinger, og ga meg råd.
Fantasisk lege
Lege: Øystein Nordahl Moe SkrevetEin av dei beste fastlegane eg har hatt,sympatisk,empatisk,lyttande,ikkje minst kunnsskapsrik,sender deg vidare til rette instans når det er nødvendig.
Fantastisk lege
Lege: Caroline Birgitta Willemoes Blehr SkrevetTar seg til til å lytte å høyre på pasienten. Viser forståelse og virker som ho bryr seg. Tar pasienten på alvor. Lett å prate med.
Flink lege
Lege: Thomas Følsche SkrevetHar hatt Følsche som fastlege i noen år og er fornøyd med måten han jobber på. Han er en bra lege som er effektiv, kunnskapsrik og ærlig.