Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vågsfjord Legesenter
Dyktig lege
Lege: Ann-Kristin Engstad SkrevetHyggelig og imøtekommende. Lett å prate med. Har humor. Hun lytter og bryr seg. Hun gir seg ikke før riktig diagnose er funnet. Er ikke redd for å henvise videre hvis det trengs.
Kjempeflink lege
Lege: Marianne Valhovd SkrevetUten denne legen ville jeg nok ikke hatt det så bra som jeg har det nå.. Stiller opp for pasientene sine og bryr seg. Bestandig punktilig med avtaler og lover hun noe så gjennomføres det. Veldig glad for å ha henne som lege
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Ann-Kristin Engstad SkrevetHun er en fantastisk lege, som hører på meg, tar meg på alvor, og henviser videre når det er utenfor hennes fagfelt. Har hatt mange leger da jeg har flyttet mye, samtidig som jeg har vært veldig plaget med helsen, men hun er helt fantastisk.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Marianne Valhovd SkrevetMarianne Valhovd er den beste legen jeg har hatt. Hun tar seg alltid god tid til meg når jeg er der (til tross for evt forsinkelser). Hun er forståelsesfull, grundig i jobben sin og ikke minst tar meg på alvor. Kan anbefales på det varmeste.
Dårlig lytter
Lege: Brynjulf Dag Johnsen SkrevetEtter utallige år hos denne legen har jeg kun én gang blitt tatt seriøst i løpet av en konsultasjon. Det skal ikke være nødvendig å ta alle midler i bruk for å få en grundig sjekk. Dårlig til å lytte til pasienten, lite empatisk og etterlater pasienten med en følelse av å ikke bli tatt seriøst.