Vågsfjord Legesenter

Tordenskjolds gate 8 9404 Harstad

Siste vurderinger av behandlere ved Vågsfjord Legesenter

Manglende empati og helhetsforståelse

Lege: Ann-Kristin Engstad Skrevet

Har ikke benyttet meg mye av Dr.Engstad, men må si at hun på førsteinntrykk utad virker positiv og imøtekommende. Men der hun utfordres faglig på egne helsefaglige vurderinger, er hun ikke like mottakelig for konstruktive innspill. Jeg erfarer også hun har problemer med å se komplekse situasjoner fra ulike sider. Det gjør at hun bommer på en del av sine helsefaglige vurderinger.

En lege til å stole på.

Lege: Brynjulf Dag Johnsen Skrevet

Han virker å være dyktig og flink i faget sitt. Han er beroligende. Du føler at han tar deg på alvor. Ikke noe stress om at 'nå er tiden din ute'. Er det noe spesielt, så tar han tak og sender deg videre til grundigere undersøkelser. Han undersøker heller en gang for mye enn en gang for lite. Trygt å ha en sånn fastlege å gå til.

Jordnær og lyttende

Lege: Sindre Andreas Heide Skrevet

Tar seg tid til å lytte, og følger opp det han sier han skal gjøre. Virker engasjert og interessert i meg som pasient. Veldig trivelig og imøtekommende, og flink med barna. Er for øvrig et fint og nytt legekontor, med hyggelig venterom. Vanlig forventet ventetid på telefonen, men raskt svar via sms-tjenesten. Hyggelige helsesekretærer. Er fornøyd.

Fins ikke bedre :) Dobbelt 5 stjerner!

Lege: Marianne Valhovd Skrevet

Hun tar tid til å lytte. Alltid et smil og du føler deg velkommen. En lege som tar sitt yrke seriøst og samtidig tar sin pasient på alvor. Fantastisk er hun!

fornøyd med min fastlege.

Lege: Ann-Kristin Engstad Skrevet

Har vært så heldig og ikke hatt så mye behov for legen min. Men jeg føler hun tar seg tid til å spørre og lytte til det jeg har å si. Har heller aldri vært noe problem å sende meg videre til de med mer kompetanse hvis det er behov for det. Håper hun blir i jobben sin og at jeg får beholde henne i mange år.