Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vågsfjord Legesenter
Den beste.
Lege: Ann-Kristin Engstad SkrevetAnn-Kristin har vært min fastlege så lenge hun har vært på Sama legesenter. Selv om jeg flyttet,kunne det aldri falle meg inn og bytte lege. Hun ser personen bak en sykdom. Hun lytter,forstår og gir seg ikke før hun finner rett behandling.
Kan på det sterkeste anbefale henne til andre pasienter.
En fantastisk lege med et stort hjerte for andre.
Er heldig som har akkurat denne legen
Lege: Ann-Kristin Engstad SkrevetViser stor mellommenneskelig forståelse, faglig dyktig og har en pos. autoritet
Hun har tatt på seg altfor mange pasienter
Lege: Marianne Valhovd SkrevetHun har egentlig ikke tid til meg når jeg kommer. Lytter tilsynelatende, men holder ikke avtaler om videre henvisning for eksempel. Skaper bare falske forhåpninger om at jeg kan få hjelp. Jeg er ikke fornøyd med denne legen lengre.
Suveren!
Lege: Ann-Kristin Engstad SkrevetDet finnes ikke ett eneste vondt ord å si om Ann-Kristin hverken som fastlege eller medmenneske.
Hun ivaretar, følger opp, lytter, ser hele mennesket, tar deg alvorlig, viser forståelse og gjør det som står i hennes makt for å hjelpe. Hvis hun ikke kan gjøre det selv, er hun ikke sen om å henvise videre!
Jeg er kjempefornøyd :)
Seriøs lege!
Lege: Brynjulf Dag Johnsen SkrevetBrynjulf er en flott lege!! Er han litt usikker så henviser han faktisk videre for grundige sjekker. Man slipper å gå hjem usikker!
Han sender svar på prøver skriftlig, han er nøye og lyttende!
Han er trivelig og imøtekommende. '
Veldig vennlig mot barn.
Anbefales.
Synd han har så lang liste, for jeg fikk han ikke som fastlege da det var fullt. Det er synd!!