Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sylling Helsesenter DA
Anbefales på det sterkeste
Lege: Øystein Bøhn Egge SkrevetIdag var min første gang hos Øystein Bøhn Egge, min fastlege har jeg vært hos en gang, og de andre gangene har jeg vært hos Petter Orvik Grønningsæter (utrolig misfornøyd). Øystein var en varm og hyggelig person. Han undersøket godt og hørte etter på alle mine symptomer.
Jeg er misførnøyd med manglerud legesenter, så jeg har byttet fastlege noe jeg kanskje angrer på nå, siden øystein var så flink.
Anbefales på det sterkeste.
Kjempe fornøyd
Lege: Øystein Bøhn Egge SkrevetHar vært hos Øystein flere ganger fordi min fastlege ikke har hatt tid til meg. Han er en snill og omsorgsfull person. Veldig imøtekommende og grundig. Vil utelukke alt som kan være feil. Han bruker god tid på sine pasienter og har alltid tid til å ta deg inn !
Fantastisk lege!
Lege: Øystein Bøhn Egge SkrevetHar vært hos Øystein en del ganger nå, og er kjempefornøyd med ham. Jeg opplever ham som en svært dyktig og omsorgsfull lege. Han er flink til å lytte, og har gitt meg veldig god oppfølging. Jeg har alltid fått raskt time hos legen, og det har ikke vært lang ventetid. Veldig fine nyoppussede lokaler. Positivt at man kan bestille time via nettsiden. Føler meg veldig godt ivaretatt med Øystein som fastlege og kan absolutt anbefale ham til andre.
Beregn laaaang ventetid på legekontoret
Lege: Øystein Bøhn Egge SkrevetI dag hadde min sønn på ett år time hos Øystein. Han hadde vært syk over flere dager og var naturligvis grinete og slapp. Vi ventet og ventet uten at navnet hans ble ropt opp. Legesekretæren forsikret oss om at vi var neste på listen. Jeg prøvde så godt jeg kunne å trøste og roe sønnen min ned, men da legen etter 55 minutter fortsatt ikke var kommet, bestemte jeg meg for å ta med sønnen min hjem igjen (uten at legen fikk sett på han).
Øystein er fastlegen til min mann som forteller at ventetiden alltid har vært et stort problem på Manglerud Legesenter. Han har aldri opplevd å komme inn til legen til avtalt tid, har alltid måttet vente mellom 30-60 minutter.
Øystein må bli flinkere til å disponere tiden sin riktig og holde seg til avtalte tider, ellers kommer dette bare til å bli verre etterhvert som pasientlisten hans øker...
Håpløst
Lege: Øystein Bøhn Egge SkrevetJeg har nettopp blitt patient hos Bøhn Egge. Han virker forsåvidt til å være dyktig, men jeg har nå opplevd så mye tull i forhold til mine timeavtaler at jeg velger å bytte lege. Det har vært alt fra dobbelbookede timer, til feil dag på timer, enorm lang ventetid, og i dag ble toppen nådd da en annen patient ble tatt inn istedenfor meg. Dette opplever jeg som både ergerlig og kostbart da jeg har tatt fri på jobb til legetimen min. Har fått nok av unnskyldingene, og finner meg en annen lege.