Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Elvebyen Legesenter AS
Dyktig og tillitsfull
Lege: Giske Hauge Kristensen SkrevetLytter og gir gode råd. Gode beskrivelser og oppfølging. Her føler jeg meg trygg og ivaretatt. Personellet er bra på senteret.
Ingen kunnskap og kompetanse
Lege: Silje Feindt Haslestad SkrevetHun vet INGENTING. Hun sier bare « jeg vet ikke»!!! For en lege!!! Hun er så stresse. Hun sier alltid at hun har mye å gjøre og hun har andre pasienter som venter!!!
Dyktig fastlege!
Lege: Silje Feindt Haslestad SkrevetFantastisk lege som tar seg god tid til pasientene, har forståelse, og er lett å snakke med. I tillegg er hun kunnskapsrik og virker faglig dyktig!
Grundig
Lege: Christian Fosse Eitrheim SkrevetTar seg tid til pasienten. Grundig. Han konsulterer sine kolleger ved behov. Her er det ikke samlebåndprinsippet som gjelder.
En trygg og dyktig lege
Lege: Silje Feindt Haslestad SkrevetSilje er den beste fastlegen jeg noen sinne har hatt. Hun tar seg tid til å høre på deg, setter seg godt inn i problemet og kommer med gode løsninger. Hun tar seg rett og slett tid til deg. Både i legetimen og gjennom oppfølgingsmeldinger/telefonsamtaler etterpå. Jeg opplever at hun er svært kompetent og dyktig i faget sitt, men også helt rå på det mellommenneskelige.
Jeg har slitt med legeskrekk en stund, men Silje har gitt meg troen tilbake på offentlig fastlegeordning. Det er ikke et problem som er for stort eller smått. Rett og slett en vanvittig dyktig lege som anbefales på det varmeste!
Jeg opplever også resten av klinikken som varme, hyggelige og effektive. De kan noen ganger fremstå litt kalde og stresset over telefon, men det er en helt annen mottakelse når man ankommer legesenteret fysisk.