Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Elvebyen Legesenter AS
Trygg
Lege: Katerina Dosic SkrevetFantastisk lege som bryr seg om pasientene sine. Følte meg hørt , og hun er veldig behagelig og prate med!
Usympatisk lege
Lege: Katerina Dosic SkrevetIkke en lege jeg vil anbefale. Hun hører ikke på anbefalinger fra spesialister hun selv har henvist til. Gir utrykk for at hun har forståelse, men handler ikke deretter. Handling og ord henger altså ikke sammen. Vanskelig og vet aller «best selv». Lite sympatisk lege.
Faglig sterk
Lege: Katerina Dosic SkrevetVeldig fornøyd! Føler meg både sett og hørt. Hun er også ærlig hvis hun ikke vet, og henviser da til spesialist eller slår opp i litteraturen. Jeg har fått tett oppfølging i svangerskap og andre mindre sykdommer.
Anbefales!
Trygg, kunnskapsrik og oppmerksom
Lege: Giske Hauge Kristensen SkrevetHun er vennlig, tar seg tid til å lytte og se pasienten. Er grundig, stiller spørsmål og er tilstede. Veldig fornøyd og føler meg godt ivaretatt hver gang jeg er hos henne. En trygghet å ha en fastlege som holder seg oppdatert, informert og som tar seg tid til deg.
Ikke til å stole på
Lege: Giske Hauge Kristensen SkrevetOpplevde manglende/kreativ journalføring. I noen tilfeller har jeg opplevd at hun ikke har oppdatert seg/husker hva som ble tatt opp ved forrige besøk. Forventer ikke at man skal huske alle pasienters sykehistorie, men forventer at man før time kaster et kort blikk på hva som ble tatt opp forrige time. Kan virke stresset. Har opplevd at somatiske forhold har blitt bagatellisert/oversett pga tidligere psykisk sykdom. Opplevd at hun går i vranglås/forsvarsposisjon når hun ikke er oppdatert, og retningslinjer sier noe annet enn det hun mener er riktig behandling. Opplevd at både kontorpersonalet og legen er frekke. Mitt inntrykk er at kontorpersonalet gjør alt de kan for at du skal vente lengst mulig på å få time. Når man ber om time for å diskutere sykemelding må man oppgi hva slags årsak det er til eventuell sykmelding til kontorpersonalet, så siler de. En gang fikk jeg først ikke time før 1.5 uker etter at jeg ba om å få time for vurdering av sykmelding. En gang hadde jeg bedt om å få en enkel attest via melding ad Internett. Jeg var tilfeldigvis ved legekontoret den dagen og spurte om legen hadde skrevet attesten. Vedkommende i luka sa; - Det vet da vel ikke JEG! Jeg fikk beskjed om at hvis den var ferdigskrevet skulle jeg ha fått sms fra legen. Vel, det hadde jeg ikke fått, men den lå til avhenting hos kontorpersonalet. Legen setter på en alarm på mobilen sin som ringer når oppsatt tid er gått ut.