Elvebyen Legesenter AS

Telefonnummer32 20 00 2032 20 00 ...
Strømsø Senter Bjørnstjerne Bjørnsons gate 60 3044 Drammen

Siste vurderinger av behandlere ved Elvebyen Legesenter AS

Medmenneskelig og profesjonell

Lege: Katerina Dosic Skrevet

Utrolig varmt menneske som tar seg tid, lytter og er veldig tilstedet. Bygger tillit med litt utrygge barn, tuller og tøyser. Henviser videre om hun er usikker, trekker ingen konklusjoner før hun er sikker. Forståelsesfull, grundig og utrolig dyktig !

Tar deg på alvor

Lege: Katerina Dosic Skrevet

Hun tar deg på alvor og er grundig! Det blir satt av god tid hvis det er nødvendig. Derfor vil jeg anbefale henne hvis du vil bli tatt på alvor

Ikke til å stole på

Lege: Giske Hauge Kristensen Skrevet

Etter mange ti år som lege måtte jeg til slutt bytte. Tar ikke på alvor og når jeg prøvde å ta problemet opp med henne kjeftet hun på meg, snakket uprofesjonelt med noe banne ord. Ble overrasket over det og ganske såret. Spesielt når man i tillegg er sårbare. Måtte dra fra kontoret hennes. Etter dette fant jeg ut at journalen min var mangelfullt. Hun valgte å ikke å ta meg på alvor og har tidligere beskyldt meg for å prøve å snylte Nav uten grunn. Hun var mye flinkere lege enn det hun er i dag.

anbefales ikke

Lege: Katerina Dosic Skrevet

meget ung og uerfaren lege. Vet hva som er "best" for pasienten, og lytter ikke til hva pasienten har å si. Viser lite omsorg og forståelse for pasienter som er i vanskelige situasjoner. Ikke en lege jeg ville ha anbefalt!

Den beste legen jeg har hatt

Lege: Giske Hauge Kristensen Skrevet

Hun er en meget flink lege.
Tar seg tid med kundene.
Dessuten flink til å lytte på hva som feiler deg.
Dessuten er hun 100 prosent til å stole på