Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kokstad medisinske senter
En lege som viser respekt og tar seg tid
Lege: Anders Westgaard Lund SkrevetMin beste fastlege hittil. Kommer lett til, aldri ventet mange minuttene over avtalt tid. Tar deg på alvor og har tid til deg når du er inne hos han.
Dyktig lege, utrolig grundig og med glimt i øye
Lege: Anders Westgaard Lund SkrevetAnders er en unik lege. Utrolig grundig, tar seg god tid og alltid i godt humør og med glimt i øye. Har aldri vært mer fornøyd med en lege.
En veldig god lege
Lege: Anders Westgaard Lund SkrevetJeg er heldig å ha ham som min fastlege de siste tre årene. Han er empatisk, hyggelig og effektiv. Har får litt helseplager siste året og har så langt fått veldig god oppfølging.
Et fantastisk menneske
Lege: Amalie Løvik Andersen SkrevetAmalie er en kjempeflink og grei lege. Hun tar seg alltid tid til å høre og undersøke det man evt skulle være bekymret for. Jeg føler meg alltid hørt og er aldri redd for å komme med dumme spørsmål jeg kan finne på å stille. Hun viser god forståelse for både psykiske og fysiske plager og henviser videre om det trengs. Jeg håper hun forblir min fastlege til dagen hun pensjonerer seg eller til dagen jeg ligger i kisten :-) :-) :-)
Veldig bra kunnskapsrik og dyktig lege
Lege: Amalie Løvik Andersen SkrevetTrygg
Omsorgsfull
Lett å snakke med .Beste fastlegen jeg har hatt på mange år !
VELDIG FORNØYD MED HENNE .